Home / Cozyhome  / Architecture  / Έχετε δει σπίτι φτιαγμένο από κοντέινερ;

Έχετε δει σπίτι φτιαγμένο από κοντέινερ;

Αυτό το σπίτι στην έρημο της Καλιφόρνια πρόκειται να κατασκευαστεί από κοντέινερ μεταφορών σε σχηματισμό αστεριών.

 

Ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό εγχείρημα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα out of this world πολυτελές σπίτι το οποίο έχει μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα. Το Whitaker Studio από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει οραματιστεί και αναλάβει να δημιουργήσει το συγκεκριμένο έργο. Έχει στόχο να κατασκευάσει το σπίτι με πολλαπλά κοντέινερ μεταφορών σε σχηματισμό αστεριών. Θα ονομαστεί Starburst House θα στεγαστεί σε ένα μεγάλο οικόπεδο 10 στρεμμάτων στο Joshua Tree στη νότια Καλιφόρνια και θα περιβάλλεται από τραχείς βραχώδεις σχηματισμούς. Μάλιστα, οι δημιουργοί σκοπεύουν να προσθέσουν στο σκηνικό ένα ξύλινο κατάστρωμα με ξαπλώστρες και πισίνα. Μάλιστα, οι δημιουργοί σκοπεύουν να προσθέσουν στο σκηνικό ένα ξύλινο κατάστρωμα με ξαπλώστρες και πισίνα.

Ο σχεδιασμός ακολουθεί την προσέγγιση κατασκευής του έξω σκελετού, όπου η δομή του κτιρίου είναι ορατή από το εξωτερικό. Η κάτοψη θα έχει εμβαδόν 200 τετραγωνικά μέτρα- κάτι που θα επιτρέπει τη δημιουργία τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικό μπάνιο, μία κουζίνα και ένα σαλόνι. Οι φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν τον μελλοντικό σχεδιασμό είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Αυτό το πρωτοποριακό και αξιοθαύμαστο αρχιτεκτονικό project θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέρουσα του έτους. Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα!

κοντέινερ

Photos: Joshua Tree Residence for The Whitaker Studio Photos: Joshua Tree Residence for The Whitaker Studio

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.