Home / Cozyhome  / Τα design trends που πρόκειται να μας απασχολήσουν

Τα design trends που πρόκειται να μας απασχολήσουν

design trends

Αναζητούμε ευέλικτα σπίτια για ξεκούραση και αναψυχή. Με ποια design trends θα το πραγματοποιήσουμε;

 

Εάν μία από τις αποφάσεις σας για τη νέα χρονιά είναι να ανακαινίσετε το σπίτι σας, τα φετινά design trends θα σας βοηθήσουν! Βασικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα σπίτι που σε αυτό θα νιώθουμε περισσότερο σαν τον εαυτό μας- από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Ένα σπίτι με προσωπικότητα.

 

 

Το μπορντό και το πορτοκαλί αντικαθιστούν τους γήινους τόνους. Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τη μονοτονία και να δημιουργήσουμε χώρους με προσωπικότητα. Έντονα χρώματα που δίνουν ζωντάνια στο περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/C0KPVtHNCov/?img_index=4

 

Είναι σημαντικό να υιοθετήσουμε τη βιωσιμότητα και στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Αφού πρώτα μελετήσουμε τους τρόπους που μπορούμε να το πράξουμε, αρχίζουμε να το κάνουμε πράξη.

 

Αφήνουμε πίσω τον μινιμαλισμό και πάμε προς το αντίθετο ρεύμα. Οι υπερβολικοί πολυέλαιοι και καθρέφτες είναι ένας τρόπος.

 

Η επιθυμία για την προσθήκη ξύλου στο σπίτι μειώνεται, καθώς φέτος αντικαθίσταται από τον ανοξείδωτο χάλυβα. Το φυσικό στοιχείο λειτουργικά συμπληρωματικά.

 

Λαμβάνουμε έμπνευση από το παρελθόν. Οι interior designers δείχνουν φέτος την αδυναμία τους στον 20ο αιώνα και μας παροτρύνουν να τους ακολουθήσουμε.

 

Τέλος, ένα από τα design trends είναι και τα πλακάκια! Η κάλυψη των τοίχων με πλακάκια δε γίνεται μόνο στο μπάνιο και την κουζίνα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.