Home / Family  / Ο Michael Bublé συγκινεί κάθε γονιό με το νέο του video clip!

Ο Michael Bublé συγκινεί κάθε γονιό με το νέο του video clip!

Το video clip για το νέο τραγούδι του Michael Bublé , “Forever Now”, “χτυπάει” απευθείας στην καρδιά μας!

 

Η Τέχνη βρίσκει πάντα τρόπους να εγείρει έντονα συναισθήματα και να λέει πολλά μέσα από τα λίγα. Αυτό ακριβώς κατάφερε ο ταλαντούχος Michael Bublé, μέσα από το video clip για το νέο του υπέροχο κομμάτι, “Forever Now”.

 

Tον έχουμε λατρέψει από τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες συλλογές του, αλλά και από τις μοναδικές του μπαλάντες.

 

Για μία ακόμη φορά, “μιλά” στην καρδιά μας με ένα τραγούδι που συγκινεί αρχικά με τους στίχους του και στη συνέχεια με το πολύ ιδιαίτερο video clip του.

 

Ο Bublé, ως μπαμπάς, γνωρίζει καλά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά. Ήθελε να εκφράσει την εμπειρία και τα συναισθήματά του στο συγκεκριμένο clip.

 

Μάλιστα, είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος που εκφράζεται κάτι τέτοιο, χωρίς την παραμικρή παρουσία παιδιών στο βίντεο.

 

 Λίγα λόγια για το τραγούδι

Γράφτηκε από τον Michael Bublé το 2019 και είναι αφιερωμένο στον γιο του, ο οποίος αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα υγείας, όταν ήταν μόλις τριών. 

 

 

Το κομμάτι “Forever Now” είναι όλα όσα θα ήθελε να πει ένας γονιός στο παιδί του. Το video clip καταφέρνει να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας, λέγοντας τόσα πολλά μέσα από κινούμενες εικόνες.

 

Βασικό background το δωμάτιo ενός παιδιού, το οποίο καθώς περνούν τα λεπτά του βίντεο, περνάει σε διαφορετικές φάσεις, τόσο γρήγορα όσο και τα χρόνια…

 

Ένα βρεφικό δωμάτιο εξελίσσεται σε παιδικό και σιγά σιγά προσαρμόζεται, με το πέρασμα του χρόνου να μεταφράζεται σε πρακτικές αλλαγές μέσα στο δωμάτιο.

 

Το τέλος; Ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να υπάρξει στη ζωή ενός γονέα, καθώς τα χρόνια περνούν και η ζωή συνεχίζεται… Απολαύστε το!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath