Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Σάκης Ρουβάς ως “Υπεράνθρωπος” στο νέο του τραγούδι! (video)

Ο Σάκης Ρουβάς ως “Υπεράνθρωπος” στο νέο του τραγούδι! (video)

Ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο “Υπεράνθρωπος”, συνοδεύομενο από ένα εντυπωσιακό video clip.

 

 

Μετά από 11 χρόνια από την κυκλοφορία του πετυχημένου album “Παράφορα”, ο Σάκης Ρουβάς χαρίζει στους fans ένα καινούργιο album. Το πρώτο τραγούδι, η πρώτη γεύση του νέου δίσκου είναι το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο “Υπεράνθρωπος”. Μια ερωτική μπαλάντα, γραμμένη από τον ταλαντούχο συνθέτη με τις πολλές επιτυχίες, Φοίβο. Όλοι οι fans του εθνικού star είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη δυναμική επιστροφή του και ανυπομονούν για την κυκλοφορία ολόκληρου του album!

 

Σάκης Ρουβάς

 

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού έγινε την Παρασκευή στο live του Voice of Greece, με μια μοναδική performance από τον τραγουδιστή. Ο «Υπεράνθρωπος» είναι διαθέσιμος εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες από τη Minos EMI. Επιπλέον, ο Σάκης φιγουράρει στις editorial lists του Spotify, “New Music Friday Greece” και “Greek Pop”.

 

 

Το εντυπωσιακό video clip του τραγουδιού κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του Σάκη Ρουβά στο YouTube. Τα γυρίσματα διήρκησαν 2 μέρες και πραγματοποιήθηκαν στο εξωπραγματικό σκηνικό των Αλυκών στο Μεσολόγγι, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Γοητευτικός σε ένα φυσικό και ατμοσφαιρικό τοπίο, καταφέρνει και πάλι να μας μαγέψει. Απολαύστε το νέο εντυπωσιακό τραγούδι του Σάκη Ρουβά “Υπεράνθρωπος”.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.