Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Σάκης Ρουβάς με νέο single “ Έλα και θα δεις”!

Ο Σάκης Ρουβάς με νέο single “ Έλα και θα δεις”!

Ο Έλληνας star Σάκης Ρουβάς ως πρωταγωνιστής μίας ερωτικής επανένωσης στο καινούργιο τραγούδι “Έλα να με δεις”.

 

Μετά την ερωτική επιτυχία του No1 album του “Στα καλύτερά μου”, ένας από τους πιο πετυχημένους.Έλληνες καλλιτέχνες των τελευταίων 30 ετών παρουσίασε πριν από λίγες μέρες το ολοκαίνουργιο τραγούδι του. Ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφόρησε μία δυναμική ερωτική μπαλάντα με τίτλο “Έλα και θα δεις”, η οποία έχει ήδη κατακτήσει το κοινό. Μία ερωτική επανένωση με στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου και ενορχήστρωση του Μάριου Ψιμόπουλου. Το εντυπωσιακό music video κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία Steven Airth & Spiros Kapsilis.

 

 

 

Οι αναμνήσεις ενός θυελλώδους έρωτα που έσβησε στον χρόνο έρχονται στο μυαλό του πρωταγωνιστή. Το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν, το χθες γίνεται ένα με το σήμερα σε μία σχέση που άφησε πίσω της συναισθηματικά κατάλοιπα. Κινηματογραφικές εικόνες σε συνδυασμό με γλαφυρή σκηνογραφία και φωτογραφία μάς μεταφέρουν μέσα σε αυτήν την έντονη σχέση. Ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει το “Έλα και θα δεις” και στις ζωντανές εμφανίσεις του στο Theatro Athens κάθε.Παρασκευή και Σάββατο μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

 

 

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Sakis Rouvas Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company. Μάλιστα, πρόκειται να συμπεριληφθεί και στο επερχόμενο ολοκληρωμένο album του καλλιτέχνη που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.