Home / Men  / Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του αυτοκινήτου άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του αυτοκινήτου άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

αυτοκινήτου Volvo Παπαδόπουλος
Η Παπαδόπουλος Α.Ε., επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Volvo, άνοιξε νέα κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο, που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τις κορυφαίες υπηρεσίες του.
 

Με περισσότερα από 40 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου, η Παπαδόπουλος Α.Ε. έχει γίνει συνώνυμη με τις premium μάρκες. Μετά από μία πετυχημένη 10ετή πορεία ως επίσημος δανομέας της Volvo στη Λάρισα, η εταιρεία αναπτύσσεται με τη νέα μονάδα Volvo στη Θεσσαλονίκη. Στον νέο αυτό χώρο, που λειτουργεί στο 16ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, η παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου στους πελάτες Volvo είναι δεδομένη.

 

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας αναβαθμίστηκαν, με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο minimal σουηδικός σχεδιασμός του εκθεσιακού χώρου και του χώρου αναμονής του συνεργείου, με βάση το πρότυπο Volvo Retail Experience, αναδεικνύει στο έπακρο την εμπειρία. Στο σύγχρονο περιβάλλον του showroom, ο ενδιαφερόμενος ανακαλύπτει κάθε λεπτομέρεια για τα μοντέλα Volvo.

 

Volvo Papadopoulos

 

Premium εμπειρία

Η νέα έκθεση της Volvo Παπαδόπουλος καλύπτει κάθε ανάγκη του λάτρη του αυτοκινήτου. Εδώ, έχει την ευκαιρία να βρει το καινούργιο του αυτοκίνητο, σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό περιβάλλον, που αποπνέει ηρεμία. Χάρη στην εξειδικευμένη συμβουλευτική, ο πελάτης μπορεί να εξερευνήσει από κοντά το μοντέλο που επιθυμεί. Η εμπειρία αγοράς ολοκληρώνεται ιδανικά, χάρη στη δυνατότητα testdrive όλων των μοντέλων Volvo, ακόμα και των plugin υβριδικών και των αμιγώς ηλεκτρικών Volvo Recharge.

 

Volvo Papadopoulos b

 

Παράλληλα, η Volvo Παπαδόπουλος προσφέρει και προσεκτικά επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, μέσω του προγράμματος Volvo Selekt. Τα αυτοκίνητα, ηλικίας έως 5 ετών και με λιγότερα από 150.000 χιλιόμετρα, ελέγχονται και προετοιμάζονται με βάση τα αυστηρά πρότυπα της Volvo. Προσφέρονται, μάλιστα, με δυνατότητα ανταλλαγής.

 

Volvo Selekt αυτοκινήτου

 

Για τους λάτρεις του customization, μία μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ της Volvo ανάγει την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σε προσωπική υπόθεση. Αντίστοιχα, η συλλογή Volvo Lifestyle προσφέρει προσωπικά αξεσουάρ για τον οδηγό, με τη σφραγίδα αισθητικής της Volvo.

 

Και -φυσικά- δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις υπηρεσίες Χρηματοδότησης, Μίσθωσης και Ασφάλισης, που σχεδιάστηκαν ειδικά για τις ανάγκες των πελάτων της Volvo.

 

Κορυφαίες υπηρεσίες

Η έμπειρη ομάδα συνεργατών Volvo Παπαδόπουλος δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους, ακόμη και όταν φροντίζει το αυτοκίνητό τους. Είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει την τεχνογνωσία της και να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη.

 

Η επίσκεψη στο συνεργείο γίνεται εύκολη και απρόσκοπτη, χάρη στις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής. Κατά τη διάρκεια του service, ο κάθε πελάτης έχει τον προσωπικό του μηχανικό, που ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του.

 

υπηρεσίες αυτοκινήτου

 

Κάθε απαραίτητη επισκευή γίνεται με γνήσια ανταλλακτικά Volvo, με εγγύηση εφ’όρου ζωής. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος αναμονής προσφέρει οπτική επαφή με τον χώρο των εργασιών, εστιάζοντας στην άνετη και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη. Τέλος, οι υπηρεσίες φανοβαφείου ολοκληρώνουν τη φροντίδα του οχήματος του πελάτη της Volvo Παπαδόπουλος.

 

Είσαι έτοιμος να βρεις το καινούργιο σου αυτοκίνητο;

 

Volvo Παπαδόπουλος
16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Θεσσαλονίκη
Τ. 231 044 8400
www.volvo-papadopoulos.gr

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?