Home / Beauty  / Οι Valentine’s συλλογές που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Οι Valentine’s συλλογές που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Valentine's συλλογές
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, με ολοένα και περισσότερα brands να λανσάρουν τις δικές τους Valentine’s συλλογές. Ακολουθώντας την ατμόσφαιρα των ημερών, τα beauty brands λανσάρουν τις δικές τους συλλογές, αφιερωμένες στους ερωτευμένους, αλλά και στους beauty addicts!

 

Από τις ρομαντικές συσκευασίες, μέχρι και τα έντονα χρώματα, τα παρακάτω λανσαρίσματα.θα μας βάλουν απευθείας στο ρομαντικό mood που απαιτεί η περίσταση! Valentine’s συλλογές

 

Tom Ford Love Collection

Γνωστή για τις πολυτελείς φόρμουλες και συσκευασίες της, η Tom Ford δε χάνει την ευκαιρία να.παρουσίασει της δική της συλλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρωταγωνιστής της σειράς η παλέτα σκιών με τέσσερις διαφορετικές shimmery αποχρώσεις, ιδανικές για κάθε smokey look.

 

Valentine's συλλογές

 
Pat McGrath Labs Heart’s Desire Everything Kit

Από τη λίστα με τις καλύτερες Valentine’s beauty συλλογές δε θα.μπορούσε να λείπει το brand της make up artist Pat McGrath. Το Pat McGrath Labs λάνσαρε ένα εορταστικό make up kit, το οποίο περιέχει μία παλέτα σκιών, ένα highlighter, καθώς και δύο αποχρώσεις κραγιόν, σε matte υφή.

 

 
Laura Mercier Glacé Bouquet Lip Glacé Duo

Η Laura Mercier μάς παρουσιάζει ένα limited edition kit για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το προϊόν περιλαμβάνει δύο full size glosses, από τη σειρά Lip Glace, τα οποία ενυδατώνουν τα χείλη, προσφέροντας παράλληλα μία επιπλέον λάμψη στο look.

Valentine's συλλογές

MAC Cosmetics Lovestruck Luck: Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η MAC Cosmetics παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά make up και skincare προϊόντων, με πρωταγωνιστή τη Studio Fix Pro Set Loose Powder. Μία πούδρα ελεύθερης μορφής, η οποία υπόσχεται να σετάρει το μακιγιάζ, προσφέροντας ένα matte τελείωμα στην επιδερμίδα.

Laneige Berris ‘N Choco Kisses

 

Τέλος, η Laneige δημιουργεί ένα από τα πιο εμβληματικά Valentine’s sets, χρησιμοποιώντας δύο από τα best-seller προϊόντα της: το Berry Lip Glowy Balm και την περιορισμένη έκδοση του Lip Sleeping Mask στη γεύση Chocolate.

 

Valentine's συλλογές

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @maccosmetics/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada