Home / Beauty  / Αντιμετωπίστε την ξηρότητα του σώματος με αυτές τις κρέμες!

Αντιμετωπίστε την ξηρότητα του σώματος με αυτές τις κρέμες!

την ξηρότητα

Το κρύο προκαλεί έντονη ξηρότητα στο δέρμα μας τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Με αυτές τις κρέμες θα την αντιμετωπίσετε εύκολα! την ξηρότητα

 

Το έντονο κρύο, η υγρασία, οι εναλλαγές θερμοκρασίας και τα πολλά και έντονα ρούχα αλλοιώνουν την όψη της επιδερμίδας μας. Η όψη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα γίνεται θαμπή, άτονη και εμφανίζει ξηρότητα. Ως επί το πλείστον δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην περιποίηση του προσώπου, αλλά και το σώμα μας χρειάζεται την κατάλληλη προσοχή. Μάλιστα, εξαιτίας της μεγαλύτερης κούρασης και του περισσότερου άγχους που βιώνουμε τους χειμερινούς μήνες, το body care είναι κατάλληλο για χαλάρωση.

 

Εφαρμόστε την κρέμα σώματος που θα επιλέξετε μετά το ντουζ ή πριν πέσετε για ύπνο για να δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην παραμελείτε τη φροντίδα του σώματος- ειδικά τώρα με το έντονο κρύο. Η ξηρότητα αντιμετωπίστε πολύ εύκολα! Δείτε πώς παρακάτω! την ξηρότητα

 

Atoderm Creme Ultra από Bioderma– Περιέχοντας βιταμίνη PP και έναν συνδυασμό από δύο σάκχαρα βοηθά στη διατήρηση των αποθεμάτων νερού και τη αναδόμηση του δερματικού φραγμού.

 

Guava Body Butter από Korres– Ο πλούσιος και κρεμώδες συνδυασμός guava και καρύδα προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα.

 

Sili Whipped body lotion από Drunk Elephant– Ένα καταπραϋντικό γαλάκτωμα σώματος πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που ενυδατώνει σε βάθος.

την ξηρότητα

Sephora

 

Fresh Bergamote από Moroccanoil– Ένα εξαιρετικά ελαφρύ μείγμα από ενυδατικά έλαια –όπως έλαιο argan και έλαια νυχτολούλουδου– και καταπραϋντικό εκχύλισμα φύλλων αλόης.

Sephora

 

Creme de Corps από Kiehl’s– Πλούσια, ενυδατική και εμπλουτισμένη από φυσικά συστατικά κρέμα, που αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα λεία.

attica

 

Blissful templetree bodylotion από Molton. Brown– Μία ανάλαφρη ενυδατική κρέμα σώματος, Εμπλουτισμένη με ένα αρωματικό πέπλο από λαμπερό πορτοκάλι, αισθησιακό γιασεμί και ζεστό πατσουλί.

την ξηρότητα

attica

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.