Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι red carpet εμφανίσεις στο φεστιβάλ των Καννών συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν!

Οι red carpet εμφανίσεις στο φεστιβάλ των Καννών συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν!

Καννών
Το 76ο Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται, με τους καλεσμένους να εντυπωσιάζουν στο κόκκινο χαλί. Αυτό το σαββατοκύριακο, τις ματιές φαίνεται να “έκλεψαν” η Jennifer Lawrence, η Natalie Portman, καθώς και η Irina Shayk, η οποία εμφανίστηκε με μία άκρως τολμηρή εμφάνιση.

 

Οι εμφανίσεις των celebrities στα red carpets του Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν! Δείτε παρακάτω τα looks που ξεχώρισαν. 

 

Η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε πιο κομψή από ποτέ, επιλέγοντας ένα έντονο κόκκινο φόρεμα από τον οίκο Dior, το οποίο συνδύασε με ένα αριστοκρατικό περιδέραιο.

 

 

Η Irina Shayk έκανε μία από τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ των Καννών. Μετά την εμφάνισή της με μία εντυπωσιακή δημιουργία από Armani Privé στο κόκκινο χαλί της ταινίας “Killers of the Flower Moon”, το supemodel επέλεξε για την πρεμιέρα της ταινίας “Firebrand” ένα total leather set, από την ίδια σειρά, το οποίο συνδύασε με ένα κομψό κόσμημα και ένα φυσικό make up look.

 

 

Η Gigi Hadid επέλεξε να κάνει και εκείνη μία κομψή εμφάνιση, φορώντας μία δημιουργία από Zac Posen.

 

 

Η Cate Blanchett εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τον οίκο Louis Vuitton.

 

 

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Killers of the Flower Moon” εμφανίστηκε και η Naomi Campbell, η οποία ξεχώρισε με ένα αέρινο φόρεμα από Maison Valentino.

 

 

Τέλος, η Natalie Portman έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα vintage σχέδιο, τιμώντας τον Christian Dior. Πρόκειται για ένα φόρεμα εμπνευσμένο από μία δημιουργία του σχεδιαστή, που έφτιαξε στο atelier του οίκου του, από την Haute Couture συλλογή του το 1949.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @irinashayk

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada