Home / Fashion  / Λίγο πριν φορέσουμε σανδάλια επιλέγουμε τις fishnet μπαλαρίνες

Λίγο πριν φορέσουμε σανδάλια επιλέγουμε τις fishnet μπαλαρίνες

fishnet μπαλαρίνες

Το shoe trend που έχει γίνει viral ακούει στο όνομα fishnet μπαλαρίνες, ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε.

 

Χάρη στους οίκους Chanel, Miu Miu και Prada, οι μπαλαρίνες έγιναν κομμάτια κλειδιά για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Ένα girly και χαριτωμένο shoe trend που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την επιθυμία μας για quiet luxury styling. Λίγο πριν το καλοκαίρι κυκλοφόρησε η summer εκδοχή τους, καθώς ο καιρός δεν μας επιτρέπει να φορέσουμε ακόμα σανδάλια. Οι fishnet μπαλαρίνες ή αλλιώς διχτυωτές μπαλαρίνες αποκαλύπτουν όσο πρέπει τα πόδια. Αποτελούν μία εναλλακτική και πιο ιδιαίτερη επιλογή που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

 

Έχουμε εντοπίσει πολλά fashion girls να αναδεικνύουν φανταστικά τις fishnet μπαλαρίνες, παροτρύνοντας μας να τις φορέσουμε. Μπορούν να φορεθούν με λινά κομμάτια, με jeans, με φούστες, με αέρινα παντελόνια και με καλοκαιρινά φορέματα! Είναι άνετες και stylish και μας αποδεικνύουν ότι δε χρειάζεστε να φοράμε μόνο σανδάλια το καλοκαίρι. Οι μπαλαρίνες εντάσσονται στην γκαρνταρόμπα μας όλο και περισσότερο, κυρίως στις everyday εμφανίσεις μας. Συγκεντρώσαμε ορισμένα outfits από fashion girls του Instagram για να αντλήσετε την κατάλληλη έμπνευση! Θα δοκιμάζατε τις συγκεκριμένες μπαλαρίνες;

 

 

 

All photos source Instragram All photos source Instragram

Κεντρική φωτογραφία: jeanettemadsen/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: jeanettemadsen/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.