Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι 15 πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024!

Οι 15 πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024!

πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024
Η νέα χρονιά ήρθε και υπόσχεται να μας προσφέρει μεγάλες κινηματογραφικές συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες! Ποιες είναι, λοιπόν, οι 15 πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024;

 

Αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει ο νέος χρόνος, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως – κινηματογραφικά – δε θα είναι βαρετός! Dune: Part Two, Joker: Folie à Deux και The Fall Guy είναι τρεις από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024. Ποιες είναι, όμως, οι υπόλοιπες 12, που θα μας οδηγήσουν στα σινεμά;

 

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024, σημειώστε τις release dates τους στα ημερολόγιά σας και ετοιμαστείτε για νέες κινηματογραφικές περιπέτειες!

 

1.
Mean Girls: Lolita malgre moi
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Ιανουαρίου 2024

Η νέα ταινία Mean Girls ήταν ένα όνειρο που δεν ήξερα αν θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα, αλλά τελικά ποτέ μη λες ποτέ. Ξέρω ότι είναι musical, ξέρω ότι έχει “fetch” και ξέρω ότι έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτό το project. Το remake της πιο iconic teen ταινίας των 2000s είναι επιτέλους γεγονός!

 

2.
Argylle
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Φεβρουαρίου 2024 

Μία συγγραφέας, μυστηρίου και κατασκοπείας, αντιλαμβάνεται ότι οι ήρωες που γράφει στα βιβλία της μεταφέρονται στην πραγματική ζωή και οι κατάσκοποι και οι εγκληματίες που πίστευε ότι ανήκουν μόνο στη φαντασία της, την κυνηγάνε! Το cast περιλαμβάνει τους Henry Cavill, Sofia Boutella, Dua Lipa, Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard κ.ά., ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Matthew Vaughn.

 

3.
It Ends With Us
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 9 Φεβρουαρίου 2024

Η Lily πιστεύει ότι βρήκε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του Ryle, αλλά όταν ένα οδυνηρό περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια ένα τραυματικό γεγονός από το παρελθόν της, πρέπει να αποφασίσει αν η αγάπη από μόνη της μπορεί να σώσει τον γάμο της. Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν η πρώτη της αγάπη επιστρέφει στη ζωή της. Ρομαντισμός λίγο πριν τον Άγιο Βαλεντίνο, με “οδηγό” την Blake Lively.

 

4.
Kung Fu Panda 4
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Μαρτίου 2024

Ο Bo, το πάντα – πολεμιστής, έρχεται τον Μάρτιο του 2024 με την τέταρτη ταινία του, με παλιούς εχθρούς να επιστρέφουν και καινούργιους να αναδύονται. Τι θα κάνει άραγε ο Δράκος Πολεμιστής, στη μεγαλύτερη δοκιμασία που έχει να αντιμετωπίσει μέχρι τώρα;

 

5.
Dune: Part Two
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Μαρτίου 2024

Η υπερπαραγωγή του Denis Villeneuve επιστρέφει με το δεύτερο μέρος της, με όλους τους fans του Dune να μετρούν αντίστροφα τις μέρες που τους χωρίζουν από την παρακολούθηση της επικής συνέχειας. Το all star cast την καθιστά αναμφισφήτητα μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024!

 

6.
Mickey 17
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Μαρτίου 2024

Ο Robert Pattinson πρωταγωνιστεί ως διαστημικός ταξιδιώτης σε αυτό το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Bong Joon-ho, γνωστού για τα βραβευμένα με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας “Παράσιτα”. Ο Μίκυ, ένας «μιας χρήσης» υπάλληλος, στέλνεται σε μια θανατηφόρα αποστολή ώστε να αποικίσει τον παγωμένο πλανήτη Niflheim. Όταν, όμως, ένας άλλος «υπάλληλος» πεθαίνει, ο Pattinson κλωνοποιείται μαζί με τις αναμνήσεις του συναδέλφου του. Συμπρωταγωνιστούν οι Mark Ruffalo και Toni Collette.

 

7.
Ghostbusters: Frozen Empire
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Απριλίου 2024

Μετά το Ghostbasters: Legacy, το Ghostbasters: Frozen Empire είναι η 5η σε σειρά ταινία.του δημοφιλούς franchise, που θα αφήσει μικρούς και μεγάλους «παγωμένους» στη θέση τους.

 

8.
Challengers
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Απριλίου 2024

Από τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η ταινία “Challengers” είναι ένα αθλητικό, ερωτικό δράμα με πρωταγωνιστές τη Zendaya, τον Mike Faist και τον Josh O’Connor. Η Tashi είναι προπονήτρια τένις και έχει εκπαιδεύσει τον σύζυγό της για να γίνει το επόμενο αστέρι του αθλήματος. Ωστόσο, μετά από μια σειρά ηττών από τη μεριά του, η Tashi αποφασίζει να τον εντάξει σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον πρώην σύντροφό της και πρώην φίλο του ίδιου του συζύγου της. 

 

9.
The Fall Guy
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Μαΐου 2024 

Ξέρουμε ότι σε ό,τι και να παίξει ο Ryan Gosling θα είναι επιτυχία. Πριν καλά – καλά περάσει ο «πυρετός» του Ken, o ηθοποιός έρχεται δυναμικά με ακόμα έναν χαρακτήρα που έχει μεγάλο κοινό και ιστορία. Εκείνου του Colt, ενός ξεπερασμένου standman, από την Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά των 80s “The Fall Guy”. Η ταινία, με τον ομώνυμο τίτλο, φέρνει ξανά στη ζωή τον χαρακτήρα και δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο για τον ρόλο.

 

10.
IF (Imaginary Friends)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Μαΐου 2024

https://www.instagram.com/p/C0zPmZcS3Zy/

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του John Krasinski, η κωμωδία «IF» ρωτά: Τι θα γινόταν αν οι φανταστικοί φίλοι σας δεν ήταν φανταστικοί; Μια νεαρή κοπέλα θα μάθει την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, αφού θα αρχίσει να βλέπει τους φανταστικούς της φίλους να εμφανίζονται γύρω της. Εγγυημένο γέλιο με τον Ryan Reynolds στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

11.
Furiosa
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Μαΐου 2024

Το franchise «Mad Max» του George Miller συνεχίζεται με το «Furiosa: A Mad Max Saga», στο οποίο η Anya Taylor-Joy πρωταγωνιστεί ως τη νεαρή Imperator Furiosa (η νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα της Charlize Theron). Η Furiosa ρίχνεται σε μια ορδή από Riders με επικεφαλής τον Πολέμαρχο Dementus (Chris Hemsworth) και πρέπει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.  

 

12.
Inside out 2
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Ιουνίου 2024

Νέα συναισθήματα απειλούν την εσωτερική γαλήνη της Χαράς, της Αηδίας, της Λύπης, του Θυμού και του Φόβου,.καθώς η Riley μεγαλώνει και έρχεται αντιμέτωπη με καινούργιες συνθήκες. Το Inside out 2 ακολουθεί τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και, όπως φαίνεται, εγγυάται πως κι εμείς θα νιώσουμε πολλά καινούργια συναισθήματα παρακολουθώντας τη. 

 

13.
Deadpool 3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Ιουλίου 2024

https://www.instagram.com/p/CuqWf0ZMimz/

Ο Ryan Reynolds ενσαρκώνει για ακόμα μια φορά τον Deadpool στην τρίτη ταινία του franchise και, μάλιστα, θα τον δούμε να επανενώνεται με τον χαρακτήρα του Hugh Jackman, Wolverine. Ψηφίστηκε ως η πιο αναμενόμενη ταινία του 2024 στην ετήσια έρευνα του Fandango. H ταινία σηματοδοτεί το πρώτο έργο «Deadpool» που παράγεται από τα Walt Disney Studios μετά την εξαγορά της από την 20th Century Fox το 2019.

 

14.
Joker: Folie à Deux
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Οκτωβρίου 2024

Ακόμα ένα musical που περιμέναμε τέσσερα χρόνια έρχεται επιτέλους στις σκοτεινές αίθουσες! Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn και Joaquin Phoenix ξανά στον ρόλο του Joker. Τι άλλο να ζητήσουμε;

 

15.
Gladiator 2
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Νοεμβρίου 2024

gladiator 2

Ο Ridley Scott ​​επιστρέφει για να σκηνοθετήσει την πολυαναμενόμενη συνέχεια της βραβευμένης καλύτερης ταινίας του 2000 «Μονομάχος». Ο Paul Mescal πρωταγωνιστεί ως μια ενήλικη εκδοχή του Lucius Verus II, του ανιψιού του ανταγωνιστή της πρώτης ταινίας Commodus (Joaquin Phoenix). Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Derek Jacobi και Joseph Quinn.