Home / Good Life  / Η Kanchan Koya φέρνει τα spicy μπαχαρικά στο τραπέζι μας!

Η Kanchan Koya φέρνει τα spicy μπαχαρικά στο τραπέζι μας!

Kanchan Koya
Ποια είναι η θρεπτική αξία των μπαχαρικών; Πώς μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινή μας διατροφή; Είναι ασφαλή για τη διατροφή των παιδιών; Η Kanchan Koya έρχεται να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, μέσω του Spice Spice Baby!

 

H Kanchan Koya ή, αλλιώς, chiefspicemama έχει Ph.D. στη Βιοϊατρική από το Πανεπιστήμιο του Harvard, ενώ έχει εκπαιδευτεί στο Ινστιτούτο Ολοκληρωμένης Διατροφής. Μέσω των σπουδών της, προσπαθεί να εκπαιδεύσει το κοινό της για τις θεραπευτικές ιδιότητες.των μπαχαρικών! 

 

 

Σύμφωνα με την ίδια, τα μπαχαρικά έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας, καθώς τονώνουν το ανοσοποιητικό. Ωστόσο, παρά τα οφέλη τους, η Kanchan παρατήρησε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι διστακτικοί στην ένταξη έντονων μπαχαρικών στη διατροφή τους. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα για το Spice Spice Baby, ένα διαδικτυακό blog που έχει σκοπό.να επιμορφώσει το κοινό για τα οφέλη των μπαχαρικών, αλλά και να καθοδηγήσει τις οικογένειες για το πώς μπορούν.να τα ενσωματώσουν στην καθημερινή διατροφή, τόσο των ίδιων όσο και των μικρών παιδιών τους.

 

 

Στο Spice Spice Baby θα βρεις τις προτεινόμενες συνταγές της Kanchan Koya, οι οποίες προορίζονται.και για μικρά παιδιά, ενώ παράλληλα θα μάθεις τα πάντα για τα θρεπτικά οφέλη των μπαχαρικών. Μερικές από τις πιο νόστιμες συνταγές της Koya περιλαμβάνουν το Creamy Chicken Broccoli Pasta Bake, το Jazzy Spinach, τα Sumac Hummus, αλλά και τα Creamy Cardamom Oatmeal, ένα θρεπτικό πρωινό με βρώμη,.κανέλα και κάρδαμο, κατάλληλο ακόμα και για μωρά άνω των 6 μηνών!

 

 

Εκτός από το blog της, η Kanchan έχει εκδώσει και βιβλίο, με τίτλο “Spice Spice Baby”,.το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την επιστήμη των μπαχαρικών, δίνοντας παράλληλα ιδέες για πάνω από 100 νόστιμες συνταγές για όλη την οικογένεια!

 

 

www.spicespicebaby.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada