Home / Men  / Grooming  / Οι καλύτερες ανοιξιάτικες κολόνιες

Οι καλύτερες ανοιξιάτικες κολόνιες

Μπείτε σε τέλειο mood, ανακαλύπτοντας μερικές από τις καλύτερες ανοιξιάτικες κολόνιες του έτους!

 

Αυτές οι λουλουδένιες και εσπεριδοειδείς νότες ξυπνούν την αισιοδοξία και τη θετική διάθεση. Οι καλύτερες ανοιξιάτικες κολόνιες γιορτάζουν την πιο ευωδιαστή εποχή του χρόνου και μας προετοιμάζουν για το καλοκαίρι. Φυσικά δε χρειάζεται να επιλέγετε μόνο αρώματα που έχουν ως βάση τα λουλούδια. Καθώς η άνοιξη είναι μία μεταβατική περίοδος μπορείτε να φορέσετε και πιο ζεστές και ξυλώδεις μυρωδιές, αλλά με πιο ελαφριά σύσταση από αυτήν των χειμωνιάτικων αρωμάτων. Ένα fragrance είναι πολύ σημαντική πινελιά για να ολοκληρώσετε το outfit σας, αλλά και απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης σας.

 

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες ανοιξιάτικες κολόνιες που σας προτείνουμε! Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες ανοιξιάτικες κολόνιες που σας προτείνουμε!

 

Versace pour homme eau de toilette με συστατικά μεσογειακής προέλευσης, όπως λεμόνι και νεράντζι.

ανοιξιάτικες κολόνιες

Sephora

 

Tom Ford Ombré Leather Eau de Parfum με ξύλώδεις νότες, λευκό βρύο και κεχριμπάρι, ως ένα μεταβατικό άρωμα.

attica

 

Diptyque eau des sens με λεμόνι και πορτοκάλι.

 

Ermenedildo Zegna με μπαχαρικά, δεντρολίβανο και βετιβέρ, εμπνευσμένο από την Ιταλική κουλτούρα.

 

Acqua di Parma designed by Samuel Ross με ένα μείγμα εσπεριδοειδών, το οποίο τιμάει την Ιταλική φυσική ομορφιά, σε ένα εκλεπτυσμένο άρωμα.

ανοιξιάτικες κολόνιες

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.