Home / Men  / Ο Jerry Lorenzo παρουσιάζει το πρώτο runway show του Fear of God

Ο Jerry Lorenzo παρουσιάζει το πρώτο runway show του Fear of God

Jerry Lorenzo
Την Τετάρτη 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο runway show του brand Fear of God, του σχεδιαστή Jerry Lorenzo. Μία νέα εποχή ξεκινάει για τη γνωστή εταιρεία ρούχων!

 

Γνωστό για την αισθητική του με τα αμερικανικά αθλητικά ρούχα, τα elevated street wear σύνολα και τις πειραματικές σιλουέτες του, το Fear of God έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη μέσα στα 10 χρόνια ζωής του. Η εταιρεία σύγχρονων ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων αποκάλυψε τις πρώτες επτά κύριες συλλογές του μέσα από look books και fashion films. Το 2018 ο σχεδιαστής Jerry Lorenzo κυκλοφόρησε τη σειρά Fear of God’s Essentials, η οποία έγινε ιδιαίτερα αγαπητή. Φέτος, το brand γιορτάζει 10 χρόνια και σηματοδοτείται η έναρξη μίας νέας εποχής.

 

 

Θα παρουσιαστεί το πρώτο ever Fear of God runway show στις 19 Απριλίου. Πολύ σημαντικό βήμα για μία μάρκα που έχει αγαπηθεί τόσο από το ευρύ κοινό, όσο και από celebrities. Το Fear of God θα αναλάβει το Hollywood Bowl, την ίδια στιγμή που ξεκινάει και το festival της Coachella. Το brand και ο σχεδιαστής Jerry Lorenzo δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event. Μόνο μία φωτογραφία στο Instagram με αναφορές στον αιγυπτιακό πολιτισμό. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε το πρώτο runway show του brand! . show του brand!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.