Home / Men  / Η Rolex παρουσιάζει τη νέα luxurius συλλογή της

Η Rolex παρουσιάζει τη νέα luxurius συλλογή της

Rolex
Η Rolex παρουσίασε τη νέα σειρά ρολογιών της στο Watches & Wonders, στη Γενεύη, με νέες και ανανεωμένες σιλουέτες, οι οποίες παραμένουν πιστές στην premium φιλοσοφία του brand.

 

Το πολυτελές brand Rolex παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της συλλογή ρολογιών, στο Watches & Wonders της Γενεύης, με ανανεωμένες premium σιλουέτες.

 

Cosmograph Daytona

Για να τιμήσει την 60ή επέτειο του εμβληματικού Daytona, η Rolex αποφάσισε να ανανεώσει το μοντέλο, τοποθετώντας ένα σύγχρονο καντράν με μια νέα ισορροπία γραφικών.

 

Rolex

Perpetual 1908

Σύγχρονο, κλασικό και κομψό, το Perpetual 1908 υιοθετεί την ιστορική κληρονομιά της Rolex, ενώ διαθέτει αμέτρητες καινοτόμες πτυχές. Το κομψό καντράν του αποτίει φόρο τιμής στο Oyster Perpetual του 1931, ενώ ανανεώνεται με σύγχρονες πινελιές.

 

Rolex

Yacht-Master 42

Γνωστό για το ότι είναι ελαφρύ αλλά στιβαρό, το Yacht-Master 42 είναι ο δεύτερος χρονομετρητής της Rolex, που κατασκευάζεται από ένα ειδικό κράμα τιτανίου 5, το RLX.

 

Sky-Dweller

Το Sky-Dweller είναι ένα ρολόι που έχει σχεδιαστεί για ταξιδιώτες, με εκλεπτυσμένα γούστα. Το καντράν του λειτουργεί μεταξύ δύο ζωνών ώρας και περιλαμβάνει ένα ετήσιο ημερολόγιο. Αυτή η νέα κυκλοφορία σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του λευκού χρυσού 19 καρατίων για τη σειρά,.το οποίο συνδυάζεται με ένα έντονο μπλε καντράν και με λουράκι Oysterflex.

 

Rolex

GMT-Master II

Το νέο GMT-Master II είναι κατασκευασμένο από γκρι και μαύρα κεραμικά υλικά Cerachrom, τα οποία έχουν συνδυαστεί για να προσφέρουν μία αρμονική αντίθεση.

 

Explorer 40

Με απλή και στιβαρή κατασκευή, το Explorer 40 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ασφαλές στη χρήση. Οι δείκτες του ρολογιού είναι ενσωματωμένοι με μια οθόνη Chromalight που εκπέμπει μια μακράς διάρκειας μπλε λάμψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Oyster Perpetual

Το Oyster Perpetual παρουσιάζεται μεένα ιδιαίτερο τιρκουάζ καντράν, εσωτερικά στολισμένο με πολύχρωμες φυσαλίδες. Ακριβώς όπως το Explorer 40, τα ρολόγια Oyster Perpetual είναι περιτυλιγμένα από ανθεκτικό Oystersteel.

 

Rolex

Day-Date 36

Το νέο Day-Day 36 διαθέτει την απόλυτη luxury εμφάνιση, με ρωμαϊκούς αριθμούς επικαλυμμένους με διαμάντια.

 

 

www.rolex.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada