Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη φετινή spooky season!

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη φετινή spooky season!

spooky season
Μπορεί σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα για το Halloween-31 Οκτωβρίου-, ωστόσο για τους περισσότερους celebrities η spooky season έχει ήδη ξεκινήσει. Ποιοι κατάφεραν να μας χαρίσουν τις πιο δημιουργικές εμφανίσεις;

 

Για τους celebrities, ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς μήνες, αφού η άφιξή του σηματοδοτεί την έναρξη της λεγόμενης spooky season. Καθώς σήμερα είναι η επίσημη ημέρα του Halloween, κάνουμε ένα throw back στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε και απαριθμούμε τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις, που επέλεξαν οι celebrities για το φετινό Halloween! Ποιοι celebirties κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους;

 

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly έκαναν μία power couple εμφάνιση, με την μεταμφίεση της Fox να είναι εμπνευσμένη από το Death Note, ενώ του Machine Gun Kelly από την ταινία του Tim Burton “Ψαλιδοχέρης”.

 

 

Η Demi Lovato έκανε μία to the point εμφάνιση, υποδυόμενη τη Χιονάτη.

 

 

Από την άλλη, η Kendall Jenner προτίμησε μία πιο απλή εμφάνιση. Για το φετινό Halloween το μοντέλο μεταμφιέστηκε σε μία σύγχρονη Marilyn Monroe!

 

 

Η Adele έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις αυτής της spooky season,.επιλέγοντας να ντυθεί Morticia Addams για το perfomance της στο Las Vegas.

 

 

Η Kourtney Kardashian αναδημιούργησε την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala του 2013.

 

 

Τέλος, η Hailey Bieber εμπνεύστηκε από την ταινία Scary Movie και φωτογραφήθηκε ως Carmen Electra.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @adele/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada