Home / Lifestyle  / Ξεκινάει σήμερα η 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης!

Ξεκινάει σήμερα η 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης!

19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου

Από σήμερα και μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

 

Ήρθε η μέρα για τη 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της χώρας -η σπουδαιότερη που αφορά το βιβλίο- θα μας συντροφέψει από σήμερα μέχρι και το βράδυ της Κυριακής. Έτοιμη να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες, σπάζοντας ρεκόρ προέλευσης, θα μας παρασύρει στον μαγικό κόσμο του βιβλίου. Το πρόγραμμά της είναι πλούσιο και ποικίλο, όσον αφορά στο περιεχόμενο και στις εκδηλώσεις. Τιμώμενη λογοτεχνία για φέτος είναι αυτή της Αμερικής. Συγγραφείς, μεταφραστές και πρόσωπα του χώρου από περίπου 40 χώρες θα δώσουν το “παρών”.

 

Ο ρυθμός της πόλης χτυπάει μαζί με τη 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου. Περίπου 500 εκδηλώσεις σε τέσσερις ημέρες με 1.200 ομιλητές! Σκοπός της έκθεσης για ακόμα μία χρονιά να αναδείξει τη δυναμική και τη σπουδαιότητα του βιβλίου. Ένας κόσμος που αν τον ανακαλύψουμε θα ταξιδεύουμε συνεχώς, θα βελτιώσουμε τη ζωή μας και θα ανοίξουμε τους ορίζοντές μας.

 

 

Η έκθεση καλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας είτε να υμνήσουν την αγάπη τους για το βιβλίο, είτε να γνωρίσουν καλύτερα όσα προσφέρει. Φιλοξενεί, παράλληλα και το 7ο Φεστιβάλ Μετάφρασης και δίνει φωνή στους νεωτέρους συγγραφείς με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνιών. Μία γιορτή της πόλης που φέρνει κοντά ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Αδιαμφισβήτητα δεν πρέπει να τη χάσετε!

 

Δείτε εδώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα και επισκεφτείτε το official site για περισσότερες πληροφορίες.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.