Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kim Kardashian σε ρόλο έκπληξη

Η Kim Kardashian σε ρόλο έκπληξη

Η Kim

Η Kim Kardashian ετοιμάζεται για τον νέο της ρόλο στη σειρά American Horror Story, κάνοντας μαθήματα υποκριτικής.

 

Στη 12η σεζόν της πετυχημένης σειράς American Horror Story πρόκειται να δούμε ένα guest έκπληξη. Η γνωστή reality star και επιχειρηματίας Kim Kardashian θα συμμετέχει στην καινούργια σεζόν της σειράς. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τέλη Μαΐου. Φυσικά η Kim δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη, καθώς οργανώνεται σωστά για κάθε project που πρόκειται να αναλάβει. Αποκάλυψε ότι έχει προσλάβει έναν προπονητή ηθοποιών για μαθήματα υποκριτικής, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Σε ένα mini interview κατά τη διάρκεια του Met Gala δήλωσε το πόσο ενθουσιασμένη είναι για αυτήν την εμπειρία και το πόσο τυχερή νιώθει για την ευκαιρία που της δόθηκε.

 

 

Ακόμα και η γνωστή star έχει παίξει μικρούς ρόλους στις ταινίες Disaster Movie και Temptation: Confessions of a Marriage Counselor, ο ρόλος της στο.American Horror Story θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Για την ίδια είναι μία πρόκληση και της αρέσει να προκαλεί τον εαυτό της. Δήλωσε ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό να βγαίνεις έξω από το comfort zone σου, να δοκιμάζεις κάτι νέο και να αναπτύσσεσαι. Όπως έγινε γνωστό από τον συν δημιουργό Ryan Murphy, o ρόλος που έχει γράψει η Halley Feiffer για την Kim είναι διασκεδαστικός, κομψός, αλλά τελικά τρομακτικός.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.