Home / Fashion  / Ξαφνική αλλαγή καιρού; 8 looks που θα σε σώσουν!

Ξαφνική αλλαγή καιρού; 8 looks που θα σε σώσουν!

αλλαγή καιρού

Από το καλοκαίρι επιστρέψαμε στην άνοιξη! Η απότομη αλλαγή καιρού έφερε κρύο και εμείς ξαφνικά δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

 

Είναι δύσκολο να κάνουμε keep up με τις εποχές. Την προηγούμενη εβδομάδα κάποιοι πήγαν στη θάλασσα καθώς η θερμοκρασία ήταν καλοκαιρινή. Σήμερα, η απότομη αλλαγή καιρού μάς επανέφερε στην άνοιξη και έφερε ένα ελαφρύ κρύο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρχουν και άλλες ξαφνικές αλλαγές που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε. Καλοκαιρινά, ανοιξιάτικα ή φθινοπωρινά; Τα οκτώ shaving looks που συγκεντρώσαμε για εσάς είναι το isnpo που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις περίεργες καιρικές συνθήκες με τον πιο στιλάτο τρόπο. Spoiler alert το πανωφόρι θα κάνει τη διαφορά!

 

Ένα co- ord set είναι η πιο εύκολη λύση. Επιλέξτε ένα πιο χοντρό σακάκι και συνδυάστε το με φούστα ή με παντελόνι. Προσθέστε ένα T-shirt ή ένα τοπάκι και χρωματιστά αξεσουάρ!

 

 

Δημιουργείστε ένα μονοχρωματικό look παίζοντας με τις γραμμές και τις υφές. Μία maxi φούστα ή ένα maxi φόρεμα προστατεύει από το κρύο και είναι πάντα chic! Φορέστε τα με ένα ελαφρύ jacket, με ένα leather jacket ή με μία καπαρντίνα! P.S. Το smooth κίτρινο, το sheer και τα striped items είναι πολύ trend!

 

 

 

 

All time classic option! Ένα καπέλο, ένα baggy jean, ένα λευκό πουκάμισο,sneaker και ένα boxy blazer!

 

Denim on denim on denim. Το jean είναι παντός καιρού και ανάλογα με την αλλαγή καιρού που γίνεται επιλέξτε και την ανάλογη γραμμή!

 

Τα κάπρι παντελόνια είναι και πάλι της μόδας! Με ένα καλσόν και ένα kitten heel έχετε μία statement εμφάνιση.

 

Φυσικά μπορούμε να φορέσουμε και mini pieces. Μία κάλτσα και ένα φθινοπωρινό jacket θα συνοδεύσουν κατάλληλα.

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.