Home / Good Life  / Νέα Υόρκη: Ένας οδηγός για το πρώτο ταξίδι σας στην πόλη των ονείρων!

Νέα Υόρκη: Ένας οδηγός για το πρώτο ταξίδι σας στην πόλη των ονείρων!

Νέα Υόρκη
Και ποιος δεν ονειρεύεται ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη; Στην πόλη με την τόσο συναρπαστική ενέργεια, στην πόλη με τον τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα;

 

Για τους περισσότερους η Νέα Υόρκη είναι το κέντρο του κόσμου. Το μέρος που κινεί τα πάντα, που έχει μία μοναδική ενέργεια και τόσες ξεχωριστές εμπειρίες να προσφέρει. Είναι γενικά αποδεκτό ότι όλοι θα πρέπει να την επισκεφτούμε έστω και μία φορά στη ζωή μας! Χωρίς αμφιβολία αποτελεί έναν ακριβό προορισμό, αλλά όλοι οι επισκέπτες δηλώνουν ότι αξίζει χίλια τα εκατό!

 

 

Ποια είναι τα must see αξιοθέατα; Times Square, Γέφυρα του Μπρούκλιν, St Patrick’s Cathedral, Άγαλμα της Ελευθερίας, Empire State Building, Central Park, Little Italy, Soho & China Town, 9/11 Memorial, High Line Park, Rockefeller Center και Summit One Vanderbilt. Δείτε μία παράσταση στο Broadway και κάντε μία μαγική βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την πόλη. Επισκεφτείτε τον Grand Central Terminal, την περιοχή της Wall Street και την 5η Λεωφόρο για να χαζέψετε την πολυτέλεια της πόλης.

 

 

Όντας μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου, έχει άπειρες και ποικίλες προτάσεις τέχνης και γαστρονομίας. Ποια είναι τα μουσεία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε; MET, Memorial Museum, Whiney Museum of American Art, MoMA, American Museum of Natural History και New York Public Library είναι τα βασικότερα. Ανάλογα με τις επιθυμίες και τις εκθέσεις που θέλετε να δείτε, υπάρχουν και άλλες επιλογές.

 

 

Η Νέα Υόρκη είναι γνωστή για τα bagel, τα burger, την πίτσα και τα hot dogs. Οι καλύτερες περιοχές για να φάτε είναι Eataly, Gansevoort Liberty Market. Timeout Market και Chelsea Market. Φυσικά υπάρχουν και δεκάδες βραβευμένα εστιατόρια για να γευτείτε φανταστικά πιάτα, αλλά σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση πριν πάτε. Η νυχτερινή ζωή της είναι εξίσου ζωντανή, με άπειρες επιλογές! Αν είστε σινεφίλ ή λατρεύετε τις σειρές, ανακαλύψτε και τα κινηματογραφικά σημεία της. Όπως το κτίριο των Friends ή τις μαγικές West ή East Village, τις οποίες ύμνησε το Sex and the City.

 

 

Όποια εποχή και αν αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι εκεί, θα κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.