Home / Good Life  / Το Discarded Spirits Co. brand καινοτομεί με έναν βιώσιμο τρόπο!

Το Discarded Spirits Co. brand καινοτομεί με έναν βιώσιμο τρόπο!

Μέσα στα έξι χρόνια ζωής του, το Discarded Spirits Co καταφέρνει να ξεχωρίσει με μία καινοτόμα πρόταση! Δείτε τι δημιούργησε! Δείτε τι δημιούργησε!

 

Έχετε ακούσει ξανά για οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία δημιουργήθηκαν από επαναχρησιμοποιημένα απορρίμματα; Το brand Discarded Spirits Co. το έκανε πραγματικότητα! Πρωτοπορεί χάρη σε μία νέα προσέγγιση για τη δημιουργική κατασκευή ποτών από υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά, χωρίς, όμως, να υπάρχουν συμβιβασμοί στη γεύση και την ποιότητα. Από την ίδρυση της, η εταιρεία πειραματίζεται και με άλλα αχρησιμοποίητα προϊόντα, αναμιγνύοντας τρόφιμα με ποτά. Σκοπός τους ήταν να επαναπροσδιορίσουν δημιουργικά αυτό που πολλοί θεωρούν σπατάλη. Σκοπός τους ήταν να επαναπροσδιορίσουν δημιουργικά αυτό που πολλοί θεωρούν σπατάλη.

Έχοντας αυτό κατά νου, δημιουργήθηκε το Sweet Cascara Vermouth. Ένα φρουτώδες απόσταγμα που παρασκευάζεται από τη βάση ενός αλκοολούχου κρασιού σε στυλ cherry, ενός υποπροϊόντος από τη διαδικασία παρασκευής ουίσκι- αρωματισμένο με Cascara– και ενός υποπροϊόντος που προέρχεται από τη διαδικασία παρασκευής καφέ. Όπως το αυθεντικό Vermouth, τα πιο πρόσφατα ποτά παρασκευάζονται από ανακυκλωμένη βάση αλκοόλ και ένα συστατικό απορριφθείσας γεύσης, παντρεύτηκαν επιδέξια για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ποτό.

Discarded Spirits

Το Discarded Spirits Co. brand έχει κερδίσει την προσοχή των barman και των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, χάρη στα καινοτόμα ροφήματά του!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.