Home / Beauty  / Μπορεί το skin icing να μας χαρίσει μια λαμπερή επιδερμίδα;

Μπορεί το skin icing να μας χαρίσει μια λαμπερή επιδερμίδα;

skin icing

Πέντε λόγοι που θα σε πείσουν να ξεκινήσεις το skin icing, ώστε να αποκτήσεις ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο.

 

Εδώ και πολλά χρόνια είναι ευρέως γνωστό ότι το κρύο σφίγγει το δέρμα μας. Ένα από τα hottest trends, που κυριαρχεί σε Instagram και Tik Tok, βασίστηκε σε αυτόν τον κανόνα ομορφιάς. Το skin icing αποτελεί ένα είδος κρυοθεραπείας, στην οποία το δέρμα μας εκτίθεται σε κρύες θερμοκρασίες για λίγα λεπτά. Είναι υπερβολικά απλό και γίνεται πανεύκολα από το σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά παγάκια, με τα οποία θα κάνετε ένα μικρό face massage στο πρόσωπο σας.

 

 

Celebrities σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το νέο trend, υιοθετώντας το στην skin care ρουτίνα τους, πρωί και βράδυ. Τα πέντε οφέλη του θα σας πείσουν ότι, τα απλά και τα φυσικά μπορούν να μας χαρίσουν μαγικά αποτελέσματα. Ωστόσο, όπως και με κάθε beauty tip, δεν πρέπει να υπερβάλλουμε. Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείτε καθημερινά τη συγκεκριμένη μέθοδο, για να μην έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα. Ας δούμε όλους τους λόγους που θα σας πείσουν να το ξεκινήσετε.

 

 

Με το κρύο μειώνονται οι φλεγμονές και θεραπεύεται το δέρμα. Ελαχιστοποιούνται οι πόροι και το σμήγμα. Τονώνεται το δέρμα και γίνεται πιο λείο και απαλό. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για απολέπιση του δέρματος, χάρη στο οποίο θα απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας σε ένα υγιές δέρμα. Τέλος, με τη ψύξη του δέρματος, όλα τα προϊόντα περιποίησης θα απορροφώνται και θα δρουν πολύ καλύτερα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.