Home / Family  / Με το StoryJumper γίνεται κάθε παιδί συγγραφέας!

Με το StoryJumper γίνεται κάθε παιδί συγγραφέας!

Με το StoryJumper γίνεται κάθε παιδί συγγραφέας!
Με το StoryJumper κάθε μικρός συγγραφέας μπορεί να εκδώσει το δικό του βιβλίο.

Το StoryJumper είναι ένα online εργαλείο που θα βοηθήσει τα παιδιά σας να δημιουργήσουν το δικό τους βιβλίο. Πρόκειται για ένα δωρεάν εργαλείο, πολύ εύκολο στη χρήση, με το οποίο μπορούν μικροί και μεγάλοι να αφηγηθούν τη δική τους ιστορία και να δουν τελικά το βιβλίο τους να δημοσιεύεται. 

Το StoryJumper είναι ένα εργαλείο ψηφιακής αφήγησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτικούς, μικρούς μαθητές αλλά και γονείς οι οποίοι θέλουν να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους στη δημιουργία του δικού τους βιβλίου, φτιάχνοντας τη δική τους πρωτότυπη ιστορία ή και παρουσιάζοντας μία ήδη γνωστή ιστορία με τον δικό τους τρόπο. 

 

Με το StoryJumper γίνεται κάθε παιδί συγγραφέας!

Πόσο όμορφο είναι να γράψει τη δική του ιστορία, έπειτα να τη δημοσιεύσει και να την κρατήσει στα χέρια του!

 

Αν και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και με λίγο χρόνο μπορούν μικροί και μεγάλοι να ανακαλύψουν τις πολλές δυνατότητες για δημιουργία που προσφέρει, υπάρχουν videos στο YouTube και online πληροφορίες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. 

 

 

Όταν το βιβλίο σας ολοκληρωθεί μπορεί να δημοσιευθεί, να κοινοποιηθεί σε άλλους χρήστες αλλά και να γίνει πραγματικό βιβλίο. Το StoryJumper μας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλουμε την τυπωμένη έκδοση του βιβλίου μας, έναντι κάποιου κόστους -που δεν είναι σημαντικό- και να κρατήσουμε στα χέρια μας το δικό μας βιβλίο. Σκεφτείτε πόσο περήφανοι και χαρούμενοι θα είναι οι μικροί συγγραφείς όταν λάβουν το βιβλίο τους! 

 

Ενθαρρύνετέ τα να χτίσουν σιγά σιγά τη δική τους ιστορία και να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργίας!

 

 

Δοκιμάστε το για να αφηγηθείτε τη δική σας ιστορία ή να διαβάσετε και να ακούσετε ιστορίες άλλων.

Δοκιμάστε το και δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να εκφραστούν μέσα από τον γραπτό λόγο και να ξεδιπλώσουν την καλλιτεχνική τους φύση. Θα γνωρίσουν κάτι νέο που μέχρι πρότινος δεν ήξεραν πως μπορεί να τα ενθουσιάσει τόσο πολύ. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!