Home / Fashion  / Μαύρο κολάν: 5 τρόποι για να το συνδυάσετε

Μαύρο κολάν: 5 τρόποι για να το συνδυάσετε

Μαύρο κολάν

Πέντε στιλιστικοί τρόποι που μπορείτε να συνδυάσετε ένα από τα trends που επέστρεψε, το μαύρο κολάν.

 

Κάθε σεζόν τα fashion trends ανανεώνονται, κάποια εγκαταλείπονται και άλλα επιστρέφουν ξανά. Φέτος, έγινε η επιστροφή του μαύρου κολάν και συγκεντρώσαμε πέντε υπέροχους τρόπους για να το συνδυάσετε. Πλέον, τα leggings ή κολάν δεν είναι μόνο συνώνυμο του γυμναστηρίου και της γυμναστικής. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα elegant και chic σύνολο, αρκεί να συνδυάσετε το μαύρο κολάν σωστά. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και αντικατοπτρίζουν μια ανανεωμένη εικόνα μιας σύγχρονης γυναίκας.

 

 

Μια υπέροχη ιδέα είναι να φορέσετε το κολάν σας με stylish μπότες μέχρι το γόνατο και το oversized παλτό ή την καμπαρντίνα σας. Διαλέξτε ένα έντονο print ή χρώμα για να σπάσει το μαύρο και κάνετε τη διαφορά. Το item, που συνοδεύει καλύτερα από όλα, το leggings σας είναι το blazer. Sneakers, κολάν και λίγο ψηλές κάλτσες θα σας αναδείξουν σε ένα style icon.

 

 

Επιπλέον, εκτός από μπότες και sneakers μπορούν να φορεθούν εκπληκτικά με oxford και αρβυλάκια. Θα δημιουργήσετε ένα πιο ανδρόγυνο και rock look αντίστοιχα. Λευκό πουκάμισο ή γκρι πουλόβερ θα ταιριάξουν τέλεια με το μαύρο κολάν σας, για μια minimal και κομψή εμφάνιση. Γενικότερα, με τις oversized γραμμές  το κολάν σας θα αποτελέσει ένα fashion statement που θα ξεχωρίσει.

 

 

Τέλος, το είδος κολάν που θα συζητηθεί για ακόμη μια χρονιά είναι τα biker shorts. Πουλόβερ, blazers, crop tops και πουκάμισα θα σας κάνουν να έχετε ένα look που θα θυμίζει fashionista.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.