Home / Lifestyle  / Μία ελληνική start up σου βάζει τα σωστά παπούτσια

Μία ελληνική start up σου βάζει τα σωστά παπούτσια

start up
Η SafeSize είναι η ελληνική start up, που βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τα τέλεια παπούτσια σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

Πόσες φορές αγόρασες παπούτσια online και έπρεπε να τα επιστρέψεις, γιατί δεν ταίριαζαν στο πόδι σου; Ή πόσες φορές δοκίμασες το ζευγάρι που ονειρευόσουν να αποκτήσεις σε ένα φυσικό κατάστημα, αλλά με λύπη διαπίστωσες πως -επί του πρακτέου- μόνο πόνο σου προκαλούσαν; Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα των απανταχού shoe lovers δίνει η SafeSize. Η ελληνική start up, που απέσπασε πρόσφατα βραβείο Elevate Greece.για την “Επιχειρηματική Ανάπτυξη & Εξωστρέφειά” της, βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους.να βρουν τα τέλεια παπούτσια σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα,.χρησιμοποιώντας τεχνολογία σάρωσης 3D, που υποστηρίζεται από έναν self-learning recommendation αλγόριθμο.

 

SafeSize scanners

 

Ο αλγόριθμος

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, ο αλγόριθμος της SafeSize ταιριάζει την τρισδιάστατη γεωμετρία.των ποδιών με την τρισδιάστατη γεωμετρία εκατομμυρίων παπουτσιών. Μάλιστα, η διαδικασία διαρκεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιεί, μάλιστα, σχόλια σε πραγματικό χρόνο, για να συμπεριλάβει τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε χρήστη,.με αποτέλεσμα μια εξατομικευμένη πρόταση τέλειας εφαρμογής. Ταυτόχρονα, ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη τα λειτουργικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου παπουτσιών,.για να προτείνει το τέλειο ζευγάρι για περισσότερα από 15 αθλήματα. Και λύνει τα χέρια των γονιών, καθώς συνιστά ένα παπούτσι με υγιεινή εφαρμογή.και παρέχει μία πρόβλεψη ανάπτυξης ποδιών για έως και 12 μήνες, για παιδιά ηλικίας 3 έως 15 ετών!

 

 

Πώς λειτουργεί;

Η ιδιόκτητη τεχνολογία τρισδιάστατης σάρωσης ποδιών της ελληνικής start up αναλύει την ανατομία του ποδιού, για να ανακατασκευάσει το ακριβές σχήμα του και να ανιχνεύσει τις λεπτομερείς διαστάσεις του, όπως μήκος, πλάτος, ύψος και περιφέρεια.

Αυτό γίνεται είτε με τον σαρωτή ποδιών ScanMate 3D, είτε με τη self-scanning εφαρμογή για κινητά FitMate 3D.

Όσο για την τρισδιάστατη σάρωση παπουτσιών, η start up διαθέτει 8 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Σε αυτές σαρώνονται πάνω από ένα εκατομμύριο παπούτσια κάθε χρόνο και αποτυπώνονται λεπτομερώς οι εσωτερικές τρισδιάστατες διαστάσεις του παπουτσιού, χρησιμοποιώντας μια μοναδική λύση που αναπαράγει τη φυσική πίεση ενός ποδιού σε ένα παπούτσι. Η λύση λειτουργεί με όλους τους τύπους υποδημάτων και εγγυάται την υψηλότερη ακρίβεια εφαρμογής.

 

 

Η SafeSize σε αριθμούς

Με αποστολή της “να αφήσουμε το αποτύπωμά μας στον τρόπο με τον οποίο παράγονται, πωλούνται, φοριούνται και απορρίπτονται τα παπούτσια” και “καπετάνιο” της τον Ιδρυτή & CEO Άγγελο Σταυράκη, η ομάδα της SafeSize αριθμεί σήμερα περισσότερα από 50 μέλη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 40.000 καταστημάτων σε 48 χώρες.

Ένα μεγάλο βήμα για την ελληνική start up, αμέτρητα χαρούμενα βήματα για τα πόδια όλων μας!

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin