Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Phoebe Dynevor φεύγει από το Bridgerton!

Η Phoebe Dynevor φεύγει από το Bridgerton!

Phoebe Dynevor

Δυσάρεστα νέα για τους fans της πετυχημένης σειράς του Netflix, Bridgerton. Η Phoebe Dynevor φεύγει από τη σειρά!

 

Λίγο πριν την έναρξη της τρίτης σεζόν μαθαίνουμε μερικά δυσάρεστα νέα! Όπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός σε μία συνέντευξή της στο κόκκινο χαλί, η Phoebe Dynevor δε θα επιστρέψει για το δράμα εποχής. Το τόσο πετυχημένο Bridgerton του Netflix θα συνεχιστεί χωρίς τη γνωστή Daphne Bridgerton- Basset, ένας από τους original χαρακτήρες του show. Μετά τη heart breaking αποχώρηση του Regé-Jean Page, ως δούκας Simon Basset, στο τέλος της δεύτερης σεζόν, έχουμε ακόμα μία.

 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε πέντε επεισόδια της δεύτερης σεζόν στο πλευρό του αδελφού της, ο οποίος ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής. Ωστόσο, το συμβόλαιο της έληξε. Ακόμα και αν είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας, είναι σίγουρα λογικό να μην εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν, διότι η ιστορία της έχει λήξει. Η 27χρονη Phoebe Dynevor μοιράστηκε στη συνέντευξή της ότι μπορεί να κάνει cameo στις επόμενες σεζόν. Ευχόμαστε να την δούμε ξανά!

 

Υπενθυμίζουμε ότι η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί στο love story της Penelope Featherington και του Colin Bridgerton! Το Netflix δήλωσε ότι μέσα στο έτος θα γίνει η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων. Ένα ακόμα ευχάριστο είναι ότι ο Antony και η Kate θα επιστρέψουν γι αυτήν τη σεζόν!

 

Κεντρική photo: Liam Daniel/ Netflix

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.