Home / Men  / Μία διασκεδαστική παραλλαγή της vintage Polaroid

Μία διασκεδαστική παραλλαγή της vintage Polaroid

vintage Polaroid
Η Retrospekt παρουσιάζει την Polaroid 600 Carrots Instant Film Camera, μία διασκεδαστική παραλλαγή της πιο vintage κάμερας! Η Retrospekt παρουσιάζει την Polaroid 600 Carrots Instant Film Camera, μία διασκεδαστική παραλλαγή της πιο vintage κάμερας!

 

Το brand της Retrospekt κυκλοφόρησε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και fun τεχνολογικές συνεργασίες,.συνδυάζοντας το εμβληματικό μοντέλο της Polaroid με την παιχνιδιάρικη αισθητική του fashion brand Carrots. Πρόκειται για τη νέα Polaroid 600 Carrots Instant Film Camera,.μία φωτογραφική μηχανή κατασκευασμένη αποκλειστικά από εξαρτήματα παλιών Polaroid, των δεκαετιών του ’80.και του ’90, τα οποία έχουν αποκατασταθεί,.προκειμένου να λειτουργούν σαν καινούργια!  vintage Polaroid καινούργια!

 

 

Εκτός από τα vintage εσωτερικά της εξαρτήματα, ο εξωτερικός σχεδιασμός της νέας φωτογραφικής μηχανής διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά, εμπνευσμένα από την εταιρεία Carrots. Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο συνδυάζει ένα έντονο πορτοκαλί και πράσινο χρώμα,.ένας συνδυασμός που επιλέχθηκε για να  θυμίζει…καρότο! Μάλιστα, για ντεμπούτο της Polaroid 600 Carrots Instant Film Camera, το fashion brand της Carrots σχεδίασε μία περιορισμένης έκδοσης συλλογή, εμπνευσμένη από αυτήν τη νέα κυκλοφορία.  vintage Polaroid 

 

 

Η νέα κάμερα χρησιμοποιείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως οι.κλασικές Polaroid, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο!

 

Η Polaroid 600 Carrots Instant Film Camera είναι ήδη διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Retrospekt!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada