Home / Men  / Η H&M εισέρχεται στον μαγικό κόσμο της disney

Η H&M εισέρχεται στον μαγικό κόσμο της disney

Η H&M
Η H&M γιορτάζει και αυτή τα 100 χρόνια της Disney, παρουσιάζοντας μία νέα ανδρική συλλογή με πρωταγωνιστές αγαπημένους χαρακτήρες μικρών και μεγάλων.

 

Φέτος, ολοένα και περισσότερα brands δημιουργούν συλλογές, προκειμένου να τιμήσουν.την 100η επέτειο της Disney, όπως η Tommy Hilfiger και η Leica. Η H&M επιδίωξε και αυτή με τη σειρά της να γιορτάσει τα 100 χρόνια της Disney,.μέσα από μία ανδρική streetwear συλλογή. Με επικεφαλής τον καλλιτέχνη Trevor Andrew, θαυμαστή αυτού του μαγικού σύμπαντος, το fashion brand λανσάρει την Disney100 x H&M collection,.εμπνευσμένη από του θρυλικούς χαρακτήρες, που μας έχουν συντροφεύσει σε όλα μας τα παιδικά χρόνια.

 

   

 

Είναι τιμή μου που κλήθηκα να ανανεώσω τους εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney. Αυτή η συλλογή έχει να κάνει με την ένωση της τέχνης, της μόδας και όλων εμάς”, ανέφερε σχετικά ο Trevor Andrew.

 

Εκτός από τα items πάνω στα οποία πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney,.η συλλογή περιλαμβάνει τα πρώτα skateboard κομμάτια-περιορισμένης έκδοσης- της H&M. Αυτά είναι στολισμένα με μοναδικά έργα τέχνης από τον Trevor Andrew, ο οποίος είναι λάτρης της κουλτούρας του skateboard.

 

 

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένους που κυκλοφορούμε την πρώτη μας 3-way συνεργασία. Η εμβάθυνση στα αρχεία της Disney σε συνεργασία με τον Trevor Andrew οδήγησε σε κάτι που είναι εμβληματικό και, ταυτοχρόνως, μοναδικό”, δήλωσε ο Ross Lydon, Επικεφαλής Σχεδιασμού των ανδρικών ενδυμάτων της H&M.

 

Η H&M x Disney

 

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη online, αλλά και στα φυσικά καταστήματα της H&M.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada