Home / Men  / Grooming  / Η πιο απλή καλοκαιρινή grooming ρουτίνα!

Η πιο απλή καλοκαιρινή grooming ρουτίνα!

καλοκαιρινή grooming ρουτίνα

Χρειάζεστε απλά και αποτελεσματικά βήματα στην καλοκαιρινή grooming ρουτίνα σας! Δείτε ποια είναι must!

 

Η ανδρική skin care είναι σίγουρα λιγότερο απαιτητική και πολύπλοκη, σε σχέση με τις γυναίκες. Καλώς ή κακώς οι άντρες ακολουθούν πιο εύκολα και γρήγορα βήματα για να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους. Το καλοκαίρι, ειδικά, το μυαλό μας ταξιδεύει, η διάθεσή μας ταξιδεύει και δεν έχουμε τόσο όρεξη για απαιτητικές διαδικασίες. Ωστόσο είναι εύκολο να έχετε μία απλή καλοκαιρινή grooming ρουτίνα, ακολουθώντας βασικά βήματα που θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα! Πάμε να τα ανακαλύψουμε!

 

https://www.instagram.com/p/Ct1eX96NsUW/

 

Ξεκινάμε με τον καθαρισμό, πρωί και βράδυ! Ένα βήμα που έχει γίνει συνήθεια και είναι πραγματικά πανεύκολο να γίνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με το κατάλληλο cleanser θα δώσετε στο δέρμα σας τη φρεσκάδα και την υγιεινή που χρειάζεται! Φροντίστε να κάνετε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα! Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να κάνετε την επιδερμίδα σας λεία και απαλή!

 

Όσο λίγο χρόνο και να έχετε ή όσο υπέροχα και αν περνάτε στις διακοπές σας δύο είναι τα βήματα που δεν πρέπει να παραλείψετε με τίποτα! Αντηλιακό το πρωί και ενυδατική το βράδυ! Δύο ακόμα βήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε, καθώς είναι μέρος της καθημερινότητας σας. Να αλλάζετε αρκετά συχνά μαξιλαροθήκες και να πίνετε πολύ νερό!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.