Home / Family  / Μάκης Ανανιάδης: Το φετινό μήνυμα του KIDOT είναι η αναζήτηση της ευτυχίας!

Μάκης Ανανιάδης: Το φετινό μήνυμα του KIDOT είναι η αναζήτηση της ευτυχίας!

Μάκης Ανανιάδης

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου οικογενειακού φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης! Το KIDOT επιστρέφει για 5η χρονιά και εμείς είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον δημιουργό του. Ο Μάκης Ανανιάδης αποκαλύπτει γιατί επέλεξε την ευτυχία ως μήνυμα της φετινής διοργάνωσης και τι διαφορετικό θα δούμε φέτος.

 

Οικογένεια. Στο άκουσμα αυτής της λέξης τι νιώθεις;

Νιώθω ηρεμία και ασφάλεια. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί μεγάλωσα σε μια υγιή οικογένεια και έχω πολλές, όμορφες αναμνήσεις. Φυσικά, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, στιγμές έντασης ή καβγάδες, αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εξελίχθηκα, βελτιώθηκα και, εν τέλει, διαμορφώθηκα στον άνθρωπο που είμαι σήμερα, σε μεγάλο βαθμό μέσα στο περιβάλλον της οικογένειάς μου.

 

Μάκης Ανανιάδης KIDOT Festival

Ο Μάκης Ανανιάδης, δημιουργός του KIDOT Festival.

 

Γιατί επέλεξες να δημιουργήσεις ένα family festival;

Υπήρχε πάντοτε στο μυαλό μου η ιδέα ενός φεστιβάλ που θα ήταν αφιερωμένο στο παιδί και στον γονιό. Η απόφαση πάρθηκε γιατί αντιλήφθηκα ότι στη Θεσσαλονίκη, παρά τις πολλές δράσεις και διοργανώσεις που αφορούν στο παιδί, υπήρχε ένα κενό. Δεν υπήρχε ένα φεστιβάλ που να αντιμετωπίζει ολιστικά την οικογένεια και το παιδί. Στόχος μου, λοιπόν, ήταν να δημιουργήσω ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ, που το περιεχόμενό του θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο των παιδιών, όσο και των γονιών, σε έναν χώρο που θα μπορούν να συνυπάρξουν και να περάσουν καλά είτε μαζί είτε ξεχωριστά. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν και όλες αυτές οι κατηγορίες, ώστε να μπορούν όλα τα μέλη παράλληλα να κάνουν αυτό που επιθυμούν.

 

To KIDOT Festival επιστρέφει για πέμπτη χρονιά. Τι διαφορετικό προσφέρει φέτος;

Φέτος ερχόμαστε ανανεωμένοι και με ακόμα πιο fun διάθεση και πολύ κέφι. Το φεστιβάλ μεγάλωσε, έγινε αισίως 5 ετών, και μαζί του μεγάλωσε και ο χώρος που μας φιλοξενεί. Οι επισκέπτες μας θα βρουν και φέτος όλα τα αγαπημένα τους μέρη και δραστηριότητες, ανανεωμένα και εμπλουτισμένα. Θα βρισκόμαστε και πάλι στους υπαίθριους χώρους της ΔΕΘ.Helexpo, αλλά σε μεγαλύτερη έκταση, η οποία θα φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα βιωματικά workshops και διασκεδαστικά side events. Αυξάνονται και πληθύνονται τα playgrounds και τα game areas, καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζει τον εκπαιδευτικό με τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών ηλικιών και δραστηριοτήτων.

 

 

Παράλληλα, το market ενισχύεται, με προϊόντα και υπηρεσίες από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Ελλάδας, ενώ επανασχεδιάσαμε τα lounge areas και τα food corners, θέλοντας να αυξήσουμε τις επιλογές φαγητού και χαλάρωσης. Το KIDOT Festival έγινε αισίως 5 ετών, συνεχίζει να εξελίσσεται αλλά ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος.«Feel good, get together»! Μάκης Ανανιάδης

 

“Η ευτυχία δεν κρύβεται. Βρες την στο KIDOT”. Πώς προέκυψε αυτή η φράση που βλέπουμε στις αφίσες της φετινής διοργάνωσης;

Για μένα το φεστιβάλ είναι μια συλλογή ευτυχισμένων στιγμών. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε το φετινό μήνυμα του KIDOT.Festival να είναι η αναζήτηση της ευτυχίας, ένα μήνυμα διαχρονικό που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι τα απλά πράγματα, όπως το να περάσουμε χρόνο με την οικογένειά μας, μπορεί να είναι τα πιο σημαντικά. Η ευτυχία είναι η βάση πάνω στην οποία κουμπώνουν η φιλοσοφία, οι αξίες και το όραμα του φεστιβάλ. Στόχος μας, φέτος, αλλά και κάθε χρόνο, είναι να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανακαλύψουμε τρόπους να βρίσκουμε την ευτυχία στα μικρά πράγματα. Σ’ ένα παιχνίδι, σε μία βόλτα, σε ένα παγωτό που θα μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας.

 

 

Τι επιφυλάσσει το KIDOT από εδώ και πέρα;

Η νέα εποχή του KIDOT επιφυλάσσει εκπλήξεις και νέα projects, όπως τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση πολυθεματικών φεστιβάλ, events, online & offline projects για τα παιδιά και την οικογένεια και βέβαια την παροχή 360ο marketing υπηρεσιών στις εταιρείες που απευθύνονται στο παιδί και την οικογένεια. Μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα μας μέσα από τη σελίδα μας kidot.gr. Stay tuned για τα ακόμα ομορφότερα, που έρχονται σύντομα!

 

Μάκης Ανανιάδης KIDOT

 

KIDOT Festival 5

Υπαίθριος χώρος ΔΕΘ Helexpo

30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023

11.00 – 21.00

 

 

Eδώ θα βρείτε 8+1 λόγους για να μη χάσετε το φεστιβάλ! Κλείστε τα εισιτήριά σας και ανακαλύψτε ότι η ευτυχία δεν κρύβεται.

Θα τη βρείτε στο KIDOT!

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?