Home / Family  / Ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών!

Ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών!

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα 2023-2024. Ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα σας συναρπάσει!

 

Μετά από όνειρα και σχεδιασμό, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει με μεγάλη χαρά τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει για τη σεζόν 2023-2024! Απευθύνονται σε οικογένειες, παιδιά, εφήβους, ενήλικες και σχολεία! Στηρίζονται στη διαδραστική επαφή με τη μουσική και στη συνομιλία με τις άλλες τέχνες. Κάθε σαββατοκύριακο θα σας περιμένει και από μία διαφορετική και απολαυστική εμπειρία! Από το πλούσιο αυτό πρόγραμμα επιλέγετε τη δράση που σας ενδιαφέρει περισσότερο και φροντίζετε εγκαίρως να κλείσετε τη θέση σας. 

 

 εκπαιδευτικά προγράμματα

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και τη θεματική. Η πρώτη ονομάζεται “Στο Μέγαρο με την οικογένειά μου” και αναφέρεται σε παιδιά έως και έξι ετών. Μικρά θεάματα, βόλτες στη φύση, αφηγήσεις, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και κινηματογραφικές εμπειρίες.  Έπειτα στην ενότητα “Το σχολείο των Τεχνών” θα βρείτε εργαστήρια, ποικίλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη μουσική, καθώς και έναν βιωματικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Η τελευταία ενότητα “Εργαστήρια και δράσεις με αφορμή το καλλιτεχνικό πρόγραμμα” θα κλείσει με εργαστήρια και mentoring workshops για παιδιά και ενήλικες. 

Η προπώληση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου έχει αρχίσει! Μπείτε στο official site του Μεγάρου και ανακαλύψτε αναλυτικά όλες τις δράσεις και λάβετε συμμετοχή έγκαιρα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.