Home / Fashion  / Λαμπερά εγκαίνια για τη νέα Hublot boutique στη Σαντορίνη

Λαμπερά εγκαίνια για τη νέα Hublot boutique στη Σαντορίνη

Τα λαμπερά εγκαίνια της νέας Hublot boutique στη Σαντορίνη σηματοδοτούν τη συνάντηση της υψηλής Ελβετικής ωρολογοποιίας με ένα από τα πιο γραφικά νησιά στον κόσμο!

 

Πέρα από τη μαγευτική Καλντέρα και το διάσημο σε όλο τον κόσμο ηλιοβασίλεμά της, η Σαντορίνη μάς δίνει μία ακόμα εξαιρετική αφορμή για να την επισκεφτούμε. Ο λόγος για τη νέα Hublot boutique, που εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες στο όμορφο νησί των Κυκλάδων!

 

Μετά τη λειτουργία των πολυτελών καταστημάτων στην Αθήνα και τη Μύκονο, η νέα Hublot boutique στη Σαντορίνη σέβεται την εμβληματική ομορφιά του νησιού, προσφέροντας ένα διαχρονικό ταξίδι κομψότητας και καινοτομίας. Σε έναν υψηλής αισθητικής χώρο, που “αγκαλιάζει” την παραδοσιακή Αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, η νέα boutique αποτυπώνει την τέχνη και ομορφιά στην ωρολογοποιία, που μόνο η Hublot μπορεί να δημιουργήσει!

 

hublot

 

Η οικογένεια του Γιάννη Γκόφα, CEO & Founder της GOFAS Jewelry, ο Γρηγόρης Γκόφας και ο Ricardo Guadalupe, CEO της Hublot,.πρωταγωνίστησαν στα λαμπερά εγκαίνια της Hublot boutique στο νησί της Σαντορίνης. Το “παρών” έδωσαν και ο Regional Director Mediterranean Countries της Hublot Augusto Capitanucci,.η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Έλλη Σπυροπούλου,.ο σκηνοθέτης – ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, η Star Hellas 2022 Σαμάνθα Misovits,.καθώς και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες από τους χώρους της τέχνης και των media, αλλά και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας.

 

Οι κύριοι Augusto Capitanucci, Ricardo Guadalupe και Γιάννης Γκόφας και η κυρία Σαμάνθα Misovits κόβουν

την κορδέλα των εγκαινίων της νέας Hublot boutique στη Σαντορίνη.

 

Hublot boutique

Η κυρία Σαμάνθα Misovits ανάμεσα στους κ.κ. Augusto Capitanucci, Ricardo Guadalupe, Γιάννη Γκόφα και

Άνθιμο Ανανιάδη.

 

Οι κυρίες Χαρά Γκόφα, Αναστασία Γκόφα και Σαμάνθα Misovits με τον κύριο Γιώργο Γκόφα.

 

HUBLOT ATHENS

Σταδίου 3, Αθήνα, T. +30 210 3317 540

HUBLOT MYKONOS

Ματογιάννη 43, Μύκονος, T. +30 22890 24521

HUBLOT SANTORINI

Σ. Μαρινάτου & Υπαπαντής, Φηρά, Σαντορίνη, T. +30 22860 23300

 

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?