Home / Fashion  / Αυτά τα beach essentials φέρνουν luxurious vibes!

Αυτά τα beach essentials φέρνουν luxurious vibes!

Ποια είναι τα beach essentials που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας; Τσάντες και πετσέτες θαλάσσης στα πιο όμορφα και luxury items!

 

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να είμαστε glam and chic ακόμα και στην παραλία; Τα fashion brands φροντίζουν ώστε να φέρνουν τα luxurious vibes τους ακόμα και στα beach essentials του καλοκαιριού. Ανακαλύψτε πετσέτες και τσάντες θαλάσσης που θα εντυπωσιάσουν!

 

Πετσέτες θαλάσσης:

Ένα signature πολύχρωμο print που δε θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο στο ανέμελο και fun vibe του καλοκαιριού!

Missoni

 

Το quiet luxury trend ακόμα και στην πετσέτα θαλάσσης σας, επιλέγοντας neutral αποχρώσεις, με έμφαση στο λευκό και το μπεζ.

Jacquemus

 

Barbie core effect everywhere! Αυτό το καλοκαίρι είναι ροζ μέχρι και στην παραλία!

Stone Island

 

Ένα από τα χρώματα που μπορεί να ταιριάξει σε πολλά διαφορετικά στυλ και αποχρώσεις είναι φυσικά το πράσινο!

Bottega Veneta

 

 

Τσάντες θαλάσσης:

Μία διαχρονική straw bag, με μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες, θα είναι πάντα μία αγαπημένη και chic επιλογή. Υπακούει στο quiet luxury trend και θα ταιριάξει με όλα τα μαγιό και τα beach wear κομμάτια σας!

Saint Laurent

 

Το Y2K trend δεν έχει εγκαταλειφθεί και αυτή η φανταστική denim inspired straw bag είναι μία τρανή απόδειξη. Η jean τύπου τσάντα θαλάσσης αποτελεί μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη επιλογή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

Loewe

 

Οι raffia tote bags χαρίζουν coolness στα beach looks σας! Τα fashion girls δε σταματούν να τις επιλέγουν για τις διακοπές τους και όχι άδικα. Το μαύρο έχει μεγάλη δυναμική φέτος, αλλά σας προτείνουμενε να την υιοθετήσετε και στο αγαπημένο σας bold χρώμα!

Prada

 

Ωστόσο, επειδή το καλοκαίρι είναι η πιο fun εποχή του καλοκαιριού μπορείτε να πειρατιστείτε και να φορέσετε ζωηρά, πολύχρωμα και ευφάνταστα prints!

Etro

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.