Home / Beauty  / Κραγιόν που θα ταιριάξουν στα spring looks σου!

Κραγιόν που θα ταιριάξουν στα spring looks σου!

Προετοιμαζόμαστε για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, εμπλουτίζοντας το μακιγιάζ μας με φανταστικά κραγιόν!

 

Ο καιρός είναι υπέροχος γεγονός που μας βάζει ακόμα περισσότερο σε spring mood! Ετοιμάζουμε τη wish list μας για τα spring looks που θα δημιουργήσουμε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε μόνο αυτό στο μυαλό μας. Όσο σημαντικά και να είναι τα ρούχα και τα παπούτσια, το μακιγιάζ μπορεί να κάνει τη διαφορά και να εντυπωσιάσει. Αυτή η άνοιξη έχει διάθεση ανανέωσης και αισιοδοξίας και τα make up looks μας μπορούν να γίνουν ένας τρόπος έκφρασης. Πειραματιζόμαστε και αφήνουμε τη φαντασία μας να μιλήσει! Σημαντικό κομμάτι αποτελεί το κραγιόν!

 

Οι make up experts δείχνουν τον δρόμο για ένα πιο natural και non make up make up, αλλά τα χείλη θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Concealer, ελαφρύ foundation, ελαφρύ ή και καθόλου eyeliner, highlighter, ρουζ και ένα κραγιόν σε φανταστικό χρώμα! Φέτος επιστρέφει και το ροζ κραγιόν, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω της ανόδου των nude αποχρώσεων.

 

Παρακάτω θα βρείτε τις fancy αποχρώσεις που σας προτείνουμε, οι οποίες θα ταιριάξουν εκπληκτικά με κάθε spring look που θα δημιουργήσετε! Ποιο θα διαλέξετε;

 

Seventeen matte lasting lipstick, attica

Κραγιόν

 

L’Oréal Paris rouge signature, attica

Κραγιόν

 

Guerlain kisskiss bee glow, attica

 

Clinique pop lip colour + primer, Sephora

 

Fenty icon, Sephora

 

Dior Addict lip, Sephora

Κραγιόν

 

Κεντρική φωτογραφία: Amina muaddi/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.