Home / Beauty  / Όλα τα spring nail trends που πρέπει να γνωρίζουμε

Όλα τα spring nail trends που πρέπει να γνωρίζουμε

spring nail trends

Ποια είναι τα spring nail trends που θα κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν; Χρωματίστε τα νύχια σας με τον καλύτερο τρόπο!

 

Τι θα φοράμε την Άνοιξη; Ποια είναι τα shoe trends που πρέπει να γνωρίζουμε; Πώς θα φροντίσουμε το δέρμα μας και ποια είναι τα hot χτενίσματα; Από αυτές τις ερωτήσεις δεν πρέπει να λείπει η ερώτηση που αφορά τι νύχια να κάνουμε την Άνοιξη. Η πιο χρωματιστή εποχή του χρόνου είναι γύρω μας και όλη αυτήν την αισιοδοξία που εκπέμπει θέλουμε να την αποτυπώσουμε και στα νύχια μας. Τα spring nail trends θα μας ανανεώσουν και θα μας αλλάξουν τη διάθεση.

 

Το ανοιξιάτικο manicure για το 2023 θα είναι φωτεινό, με λουλούδια και ευφάνταστα prints! Τα μεταλλικά φινιρίσματα, αλλά και τα βελούδινα νύχια φέρνουν το κάτι διαφορετικό! Επίσης, φέτος τα nude και τα πιο chic looks όπως τα vanilla nails, έφτασαν στην κορυφή των spring nail trends. Ιδανικές επιλογές για όσους επιθυμούν πιο safe και elegant σχέδια. Τα pastel colors είναι πάντα hot την εποχή της Άνοιξης. Τα χρώματα που είναι super trending είναι το πράσινο και το φουξ. Μπορείτε ακόμα και να τα συνδυάσετε!

 

Είτε επιθυμείτε να πειραματιστείτε, είτε να έχετε ένα πιο minimal nail look, θα είστε σίγουρα in fashion!

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.