Home / Beauty  / Η Victoria Beckham μάς προκαλεί να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ

Η Victoria Beckham μάς προκαλεί να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ

Victoria Beckham
Το beauty brand της Victoria Beckham λανσάρει την καινούργια της beauty collection, EyeWear, προκαλώντας μας να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας. 

 

Η Victoria Beckham, εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία του οίκου της, παρουσιάζει τη νέα beauty συλλογή της, EyeWear. Γνωστή για τις minimal εμφανίσεις της, αλλά και για τα λαμπερά make up looks,.των δεκαετιών 90s και 00s,.η σχεδιάστρια λανσάρει μία κολεξιόν που τα περιέχει όλα. Με γήινους τόνους, σε συνδυασμό με shimmer, αλλά και bold αποχρώσεις, η EyeWear συλλογή έρχεται να ταιριάξει με κάθε αισθητική και κάθε make up look.

 

 

 

H συλλογή EyeWear διατίθεται σε 7 αποχρώσεις, απόλυτα βασισμένες στην γκαρνταρόμπα της Victoria Beckham. Αποτελούν μία “επέκταση” των iconic looks της, σχεδιασμένες με μία πιο σύγχρονη και εκλεπτυσμένη ματιά. Τα νέα sticks μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τις powder σκιές, δημιουργώντας έντονα βλέμματα,.ενώ η επιλογή των 7 αποχρώσεων προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν εύκολα, κάθε στιγμή της ημέρας. Για ένα πιο ολοκληρωμένο eye make up look, η Victoria Beckham προτείνει να μη φοβηθούμε να πειραματιστούμε, συνδυάζοντας πολλές αποχρώσεις των sticks. Εξάλλου, η φόρμουλα των σκιών είναι σχεδιασμένη με τέτοιον τρόπο,.ώστε να τοποθετείται και να αναμειγνύεται εύκολα, σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα.

 

 Victoria Beckham

 

Στην πιο πρόσφατη επίδειξή της, για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023,  η Victoria Beckham ανέδειξε τις έντονες αποχρώσεις της συλλογής, με την make up artist Fara Homidi να δημιουργεί looks, που μας παρακινούν να χρησιμοποιήσουμε χρώμα στο μακιγιάζ μας. 

 

 
Τα beauty tips της Victoria Beckham 

Αν θέλω να βελτιώσω τα μάτια μου με φυσικό τρόπο, θα πάρω την απόχρωση Pecan του EyeWear και θα απλώσω λίγο πάνω από την πτυχή του βλεφάρου μου, για να προσθέσω το περίγραμμα και, στη συνέχεια,.θα χρησιμοποιήσω τα δάχτυλά μου για να το απλώσω,.κατά μήκος και επάνω και κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων μου. Μου αρέσει, επίσης, να χρησιμοποιώ ένα πινέλο, έτσι ώστε να δημιουργήσω ένα smokey eye look. Μια σημαντική συμβουλή είναι να κάνετε ένα μάτι τη φορά: έχετε περίπου 20 με 30 δευτερόλεπτα για να “παίξετε” με τη φόρμουλα,.προτού δέσει και παραμείνει σταθερή για ώρες.

 

EyeWear

 

Η νέα EyeWear συλλογή, εκτός από υψηλή απόδοση και σταθερότητα, περιέχει ενυδατικά συστατικά,.όπως το vitas vita και έλαιο από φύκια, έτσι ώστε να περιποιείται την επιδερμίδα, κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ.

 

www.victoriabeckhambeauty.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada