Home / Fashion  / Κατακτήστε τα χιονισμένα βουνά με στυλ!

Κατακτήστε τα χιονισμένα βουνά με στυλ!

χιονισμένα βουνά

Let it snow, let it snow! Πώς θα δημιουργήσετε το απόλυτο après ski style, στα χιονισμένα βουνά; Looks που θα σας δώσουν το καλύτερο χειμερινό inspo!

 

Επιτέλους έπεσε η θερμοκρασία και τα περισσότερα βουνά μας έχουν ντυθεί στα λευκά. Οι περισσότεροι από εμάς διοργανώνουν εκδρομές σε κάποιο από τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας- είτε για να κάνουν ski ή άλλα sports, είτε για να απολαύσουν το τοπίο. Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το après ski style, το οποίο θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα χιονισμένα βουνά με στυλ! Λευκές κορυφές, ζεστά chalets και η μαγεία της φύσης, μας εμπνέουν για να δημιουργήσουμε τα πιο cozy and winter outfits!

 

Photo: lojsanwallin/ Instagram

 

Ποια είναι τα κομμάτια κλειδιά για αυτό το στυλ; Οι moon boots ή οι ugg μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και έχουν γίνει super viral! Οι ολόσωμες φόρμες είναι μία φανταστική ιδέα! Αγκαλιάζουν το σώμα και κυκλοφορούν σε τέλεια σχέδια! Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και ένα κολάν ή ένα casual παντελόνι και να το συνδυάσετε με ένα oversized πλεκτό πουλόβερ. Τα cute χειμερινά αξεσουάρ είναι must! Full trending είναι οι faux fur, οι οποίες είναι παντού at the moment!

 

Συλλέξαμε μερικά μαγικά looks που θα κάνουν τις εξορμήσεις σας στα χιονισμένα βουνά ακόμα πιο stylish!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.