Home / Fashion  / Τα πουλόβερ που θα μας κρατήσουν ζεστές τον χειμώνα

Τα πουλόβερ που θα μας κρατήσουν ζεστές τον χειμώνα

Τα πουλόβερ
Η θερμοκρασία έχει πέσει και εμείς βρισκόμαστε σε αναζήτηση για το hero item που θα μας κρατήσει ζεστές στο κρύο. Τα πουλόβερ είναι εδώ για να μας σώσουν, βοηθώντας μας να κάνουμε τις πιο stylish εμφανίσεις.

 

Ποιος θα το έλεγε ότι ένα από τα πιο basic και staple κομμάτια της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας μπορεί να αποδειχθεί το hero piece της σεζόν; Με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, τα πουλόβερ γίνονται αυτομάτως το got-to item της ντουλάπας μας, κρατώντας μας ζεστές καθ’ όλη  τη διάρκεια του χειμώνα. Πώς, όμως, μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα τόσο basic κομμάτι, στο πιο stylish στοιχείο του look μας; Τα winter trends του 2024 δίνουν την απάντηση!

 

Μία κομψή επιλογή, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στην αισθητική του quite luxury, είναι τα πουλόβερ με φερμουάρ. Αυτά, όχι μόνο θα μας προστατέψουν από το κρύο, αλλά θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή μας, χωρίς να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Παράλληλα, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα πουλόβερ με κεντήματα ή σε κάποιο με έντονο χρώμα, όπως μπλε ή κόκκινο. Φυσικά, τα πουλόβερ με ζιβάγκο αποτελούν την πιο κομψή και πρακτική επιλογή για τον χειμώνα, αφού μπορούν να φορεθούν εύκολα είτε μόνα τους είτε κάτω από ένα δεύτερο πουλόβερ.

 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας πουλόβερ, τα οποία θα σε προστατέψουν από το κρύο με τον πιο stylish τρόπο!

 

Half-zip funnel-neck wool jumper, COS

 
Black knit sweater with floral embroideries, Essentiel Antwerp

Embroidered wool and cashmere sweater, Toteme

Πουλόβερ από μείγμα μαλλιού με ψηλό γιακά, Massimo Dutti

Γυναικείο πουλόβερ από Victoria Beckham, attica

 

Πουλόβερ με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη και χαλαρή εφαρμογή από 100% μαλλί Merino, Marks & Spencer

Τα πουλόβερ

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @hoskelsa/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada