Home / Fashion  / Η Winnie Harlow στη νέα καμπάνια της Marine Serre

Η Winnie Harlow στη νέα καμπάνια της Marine Serre

Η Winnie Harlow
Η Winnie Harlow και ο Alassane Diong πρωταγωνιστούν στην πιο urban καμπάνια της Marine Serre.

 

Η Marine Serre παρουσίασε τη νέα της καμπάνια για τη σεζόν SS ’24,.με πρωταγωνιστές τη Winnie Harlow και τον ανερχόμενο Γάλλο ηθοποιό Alassane Diong. Οι δυο τους υμνούν την ουσία του urban lifestyle – ποζάροντας μέσα σε διάφορα hot spots, όπως laundry rooms,.ζαχαροπλαστεία και super markets – φορώντας items που συνδυάζουν αβίαστα την υψηλή ποιότητα με την κουλτούρα του σύγχρονου street style.

 

 

Η Winnie Harlοw και ο Alassane Diong εξυπηρετούν τη δυναμική ενέργεια που πρεσβεύει το γαλλικό brand,.φέρνοντας την απαραίτητη φρεσκάδα που απαιτούσε τόσο η καμπάνια, όσο και νέα συλλογή. Ο Γάλλος ηθοποιός απογειώνει τα ανδρικά κομμάτια της Marine Serre, αποπνέοντας κομψότητα σε κάθε λήψη. Από την άλλη μεριά, η Winnie Harlow δείχνει τη δυναμικότητά της, φορώντας νέα αλλά και iconic κομμάτια του brand.

 

 

Ταυτόχρονα, πριν από την κυκλοφορία της καμπάνιας, η Marine Serre ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει μία σειρά από ανδρικά ρούχα στις παρουσιάσεις της για την Εβδομάδα Μόδας, με την πρώτη να ξεκινά αυτόν τον μήνα, για τη σεζόν A/W ’24. Μάλιστα, η ίδια η σχεδιάστρια τόνισε ότι οι ανδρικές συλλογές ήταν πάντοτε στις προτεραιότητές της και ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τους δώσει περισσότερο χώρο.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada