Home / Fashion  / Το λεοπάρ είναι το πιο hot print της σεζόν!

Το λεοπάρ είναι το πιο hot print της σεζόν!

λεοπάρ
Το λεοπάρ επανέρχεται δυναμικά στην κορυφή των φετινών τάσεων, προκαλώντας μας να το επανεντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

 

Το λεοπάρ – ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα prints – κάνει δυναμικό come back στη λίστα με τα κορυφαία trends του 2024. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο print δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Μπορεί να μην ανήκει στα staple κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας, ωστόσο είναι σίγουρα ένα trend που αξίζει την προσοχή μας, αφού έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του στις ντουλάπες των λάτρεων του μαξιμαλισμού. Μπορεί για κάποιους να θεωρείται υπερβολικό – και μερικές φορές, ακόμα, να αγγίζει τα όρια του κιτς – όμως, από την πρώτη στιγμή κιόλας της δημιουργίας του, έγινε αυτομάτως συνώνυμο της πολυτέλειας. Εξάλλου, όπως είχε πει και Christian Dior, “’If you are fair and sweet, don’t wear it”.

 

Photo credits: @tinvcb/Instagram

 

Αν είσαι λάτρης του μαξιμαλισμού, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να το υποστηρίξεις σε κάθε σου εμφάνιση. Τι γίνεται, όμως, αν η αισθητική σου είναι πιο κοντά στον μινιμαλισμό; Σε αυτήν την περίπτωση, το “μυστικό” βρίσκεται στην επιφάνεια, αλλά και στο ύφος του μοτίβου. Αν θέλεις να υιοθετήσεις το trend, μπορείς να επενδύσεις σε αξεσουάρ, όπως τσάντες ή φουλάρια, καθώς και παπούτσια. Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις ένα λεοπάρ παντελόνι και να το “ησυχάσεις”, συνδυάζοντάς το με μία μαύρη μπλούζα και μαύρα αξεσουάρ. Φυσικά, μία ακόμα hot προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου είναι και τα καλσόν. Επιλέγοντας ένα καλσόν με λεοπάρ print, θα συνδυάσεις δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Τέλος, μπορείς να συνδυάσεις το print με αξεσουάρ στις αποχρώσεις του κόκκινου, όπως μπορντό τσάντες και παπούτσια.

 

Photo credits: @ines_rcdd/Instagram

Photo credits: @keziacook/Instagram

 

Κεντρική φωτογραφία: @keziacook/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada