Home / Fashion  / Καμπαρντίνα: Πώς να τη φορέσεις την Άνοιξη

Καμπαρντίνα: Πώς να τη φορέσεις την Άνοιξη

καμπαρντίνα
Η καμπαρντίνα αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι σε κάθε συλλογή. Σε κάθε χρώμα και μήκος, το πανωφόρι αυτό έχει έρθει για να δώσει στυλ και άνεση σε κάθε σου εμφάνιση.

 

Το 1856, ο Thomas Burberry, δημιούργησε τον θρύλο της κλασικής καμπαρντίνας, έτσι όπως την ξέρουμε σήμερα. Η καμπαρντίνα ξεκίνησε να διαδίδεται στο ευρύ κοινό το 1940, μέσω των ταινιών του Hollywood. Οι φιγούρες του μυστήριου δημοσιογράφου, του κατασκόπου και της γυναίκας femme fatale οδήγησαν την καμπαρντίνα απευθείας στις ντουλάπες μας. Ο Humphrey Bogart, η Audrey Hepburn και η Marlene Dietrich ήταν μερικοί από τους σταρ που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης. Σήμερα, κυκλοφορεί σε αμέτρητα μήκη, χρώματα και υφάσματα, που έρχονται να αναβαθμίσουν το καθημερινό στυλ με έναν κλασικό τρόπο.

 

Το iconic κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητα outfits. Ένας τρόπος, για να το κάνεις να ξεχωρίσει, είναι συνδυάζοντάς το με μία total leather εμφάνιση -ένα από τα πιο hot trends του 2022.

 

https://www.instagram.com/p/CbmYXwEoo2R/

 

Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με over the knee μπότες. Είτε μαύρες, είτε σε αποχρώσεις του nude, σίγουρα η επιλογή αυτή θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Μπορείς να ολοκληρώσεις αυτήν την εμφάνιση με μία δερμάτινη φούστα και ένα λευκό ριπ μπλουζάκι. 

 

 

Αν πάλι δε θέλεις να επιλέξεις το κλασικό χρώμα, μπορείς να διαλέξεις μία καμπαρντίνα σε αποχρώσεις του χακί. Είτε με ένα παντελόνι στο χρώμα του nude, είτε με τζιν και ένα απλό λευκό T-Shirt, θα πετύχεις μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

 

 

Μία ακόμα casual επιλογή είναι να συνδυάσεις την καμπαρντίνα σου με με ένα πιο αθλητικό look. Μία απλή μπλούζα, συνδυαστικά με μία φόρμα από κάτω, αποτελεί μία άνετη και stylish επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. 

 

 

Οι vinyl καμπαρντίνες αποτελούν μία εναλλακτική λύση, αν θέλεις να προσθέσεις λάμψη στην εμφάνισή σου. Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα λευκό T-Shirt και ένα κολάν, για ένα πιο casual look.

 

 

All photo source Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada