Home / Fashion  / Το λευκό T-shirt είναι το on the go κομμάτι της άνοιξης

Το λευκό T-shirt είναι το on the go κομμάτι της άνοιξης

λευκό T-shirt

Πώς θα φορέσετε το πιο must, casual και elegant item της άνοιξης, το λευκό T-shirt;

 

 

Πάντα θα επιλέγουμε και πάντα θα αγαπάμε ένα λευκό T-shirt. Ακόμα και αν είναι τάση να πειραματιζόμαστε και να είμαστε πιο τολμηρές με το στυλ μας, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε διαχρονικά και βασικά κομμάτια. Ένα άσπρο μπλουζάκι, για παράδειγμα, όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα must, όπως ένα blazer ή ένα jean. Το απλό κρύβει μία δυναμική που δύσκολα ξεπερνιέται και πάντα θα αποτελεί βάση για πιο upgraded συνδυασμούς. Ένας safe καμβάς, που θα σας επιτρέπει να “ζωγραφίσετε” ένα outfit, με εγγύηση ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

 

Φέτος το λευκό T-shirt είχε πολύ δυνατή παρουσία στα fashion shows, ακόμα και σε αυτά που αφορούν το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα. Το λεγόμενο λευκό φανελάκι είναι, σύμφωνα με τους σχεδιαστές, αυτό που θα ξεκλειδώσει την έμπνευσή σου, καθώς σε καλεί να το διακοσμήσεις. Διαφορετικές υφές, μοτίβα, αξεσουάρ και layering θα το περιτριγυρίσουν. Το είδαμε στα shows των Bottega Veneta, Sacai και Prada.

 

 

Φόρεσέ το με το αγαπημένο σου πουκάμισο ή μια φούστα, που σου χαρίζει άνεση και αυτοπεποίθηση. Υιοθέτησε το layering με ένα φανταστικό top ή bralette από πάνω. Δώσε έμφαση στα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Εκεί μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να μιλήσει! Βάλε ένα colorful σακάκι και ένα παντελόνι με ξεχωριστή υφή ή pattern. Συνδύασέ το με baggy παντελόνια, slip dresses ή shorts. Φρόντισε να επιλέξεις ένα που θα έχει τη σωστή εφαρμογή πάνω σου. Ούτε στενό, ούτε oversized. Το hero piece κάθε σεζόν, ειδικά της άνοιξης, ακούει στο όνομα λευκό T-shirt!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.