Home / Beauty  / Προετοιμαστείτε για την άνοιξη παρέα με τη Foreo!

Προετοιμαστείτε για την άνοιξη παρέα με τη Foreo!

την άνοιξη

Ποια είναι η κατάλληλη skin care προετοιμασία για την άνοιξη; Η Foreo μάς δίνει όλα τα απαραίτητα βήματα!

 

 

Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά-σιγά, οι εκδρομές στη φύση ξεκινούν και τα λουλούδια ανθίζουν! Μαζί με αυτά ήρθε η στιγμή να ανθίσει και το δέρμα μας! Έχουμε πιο ευχάριστη διάθεση και περισσότερη όρεξη για να φροντίσουμε το δέρμα μας. Καθώς ο καιρός αλλάζει θα χρειαστεί να υιοθετήσουμε και διαφορετικές skin care συνήθειες. Η Foreo μάς δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να έχουμε φυσικό, υγιές, λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα και αυτήν την άνοιξη! Το brand που ενώνει τεχνολογία και ομορφιά προσφέρει τις πιο φρέσκες λύσεις περιποίησης της επιδερμίδας!

 

 

Το πρώτο βήμα είναι ο βαθύς καθαρισμός. Η συσκευή Foreo Luna 4 plus αφαιρεί σε βάθος τους ρύπους, τα βακτήρια, το περίσσιο σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ, μέσα από τις τεχνολογίες θερμοθεραπείας και NIR LED φωτός. Επόμενο βήμα η τόνωση της επιδερμίδας με τη συσκευή Foreo Bear. Με την τεχνολογία μικρορευμάτων δίνει ένα μη επεμβατικό και επαγγελματικό lifting και σας επιτρέπει να γυμνάζετε τους μυς του προσώπου.

 

 

Ολοκληρώστε την πιο ιδανική ρουτίνα περιποίησης για την άνοιξη με τη μεταξένια και λεπτή υφασμάτινη μάσκα Bulgarian rose farm to face. Χαρίζει εμπειρία spa στο σπίτι με μία ώθησε φρεσκάδας και απόλυτης θρέψης. Και τέλο απολαύστε το απαλό, αναζωογονητικό και συσφιγκτικό μασάζ σώματος της νέας συσκευής Luna 4 body. Μια πραγματική περιποίηση σώματος και πνεύματος για χρήση στο ντους ή στην μπανιέρα, για στιγμές ουσιαστικής χαλάρωσης και… αποτοξίνωσης! Κάντε απολέπιση στο δέρμα του σώματός σας χάρη στους απαλούς και αποτελεσματικούς κλινικά ελεγμένους παλμούς T-Sonic.

 

www.foreo.com

 

την άνοιξη

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.