Home / Family  / Η Shinola δίνει στυλ στη φροντίδα των κατοικίδιών μας!

Η Shinola δίνει στυλ στη φροντίδα των κατοικίδιών μας!

shinola
Η Shinola συνεργάζεται με την Carolina Pet Company, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη συλλογή κατοικιδίων! Κρεβατάκια και αξεσουάρ σκύλων είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στη νέα κολεξιόν και έρχονται να δώσουν στυλ στη φροντίδα των μικρών μας φίλων. 

 

Η Shinola επεκτείνεται, επιλέγοντας να συνεργαστεί με την Carolina Pet Company. Τα δύο brands δημιουργούν μαζί την απόλυτη φθινοπωρινή συλλογή, αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους και στους ιδιοκτήτες τους!

 

shinola

 

Από ό,τι φαίνεται, η Shinola έκανε την καλύτερη επιλογή όσον αφορά στη συνεργασία της με την Carolina Pet Company. Το brand, όντας δημιουργημένο από φιλόζωους και ιδιοκτήτες κατοικίδιων,.κατασκευάζει pet accessories, με σκοπό να φέρει ακόμα πιο κοντά τον άνθρωπο με τα ζώα. Η εταιρεία της Νότιας Καρολίνας φημίζεται για τα κρεβατάκια της,.καθώς και για την ποιότητα κατασκευής τους και την άνεση που προσφέρουν. Η νέα collection έχει δημιουργηθεί για να συντροφεύσει τους μικρούς μας φίλους για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα! Περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά από κρεβατάκια, πουλόβερ και pet accessories, τα οποία θα λατρέψουν όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων!

 

Τα Shinola Berber Coats είναι σχεδιασμένα για τις πιο κρύες ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αυτό το κομψό και premium παλτό μπορεί να φορεθεί και από τις δύο μεριές, συμβαδίζοντας, έτσι, με όλες τις καιρικές συνθήκες!

 

 

Η καινούργια pet collection περιλαμβάνει και τα Kuddle beds, για κάθε σκύλο, που έρχονται σε 3 μεγέθη -Small, Medium και Large. Κάθε κρεβατάκι έχει σχεδιαστεί με υπερυψωμένα άκρα, για τα κατοικίδια που λατρεύουν τις αγκαλιές, ακόμα και στον ύπνο!

 

Kuddle beds

 

Παράλληλα, το napper pillow bed είναι το καλύτερο μαξιλάρι για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα με το φερμουάρ και πλένεται στο πλυντήριο,.ενώ είναι κατασκευασμένο από 100% στιβαρό βαμβάκι. Η συλλογή της Shinola ολοκληρώνεται με κολάρα αντίστοιχης αισθητικής, καθώς και με πιο ελαφριά πουλόβερ.

 

napper pillow bed

 

Η νέα φθινοπωρινή pet collection είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Shinola.

 

www.carolinapetcompany.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada