Home / Beauty  / Η Pamela Anderson μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς

Η Pamela Anderson μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς

Οι εμφανίσεις της Pamela Anderson χωρίς μακιγιάζ έκρυβαν κάτι. Η γνωστή ηθοποιός ετοίμαζε το δικό της βήμα στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Και εκεί που έχουμε φτάσει σε σημείο που δυσκολευόμαστε να αποδεχτούμε ακόμα ένα beauty brand κάτι καινούργιο συμβαίνει. Έρχεται η Pamela Anderson και μας τραβά την προσοχή. Τον περασμένο Οκτώβριο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έκανε μία εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ και έγινε viral, ανοίγοντας πολλές συζητήσεις για τα στερεότυπα ομορφιάς. Όπως δήλωσε η ίδια ένιωσε πολύ φιλικά και φιλόξενα με αυτήν την απόφασή της, η οποία κατέρριψε στερεότυπα και άνοιξε διάλογο για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον όρο της ομορφιάς. Με αυτήν την κίνησή της μάς καλεί να συμμετέχουμε στο skin first κίνημά της.

 

 

Μαζί με τους δύο γιους της, Brandon και Dylan, είναι co-owner της skin care μάρκας Sonsie. Πρόκειται για ένα vegan, cruelty free brand με έναν σημαντικό σκοπό. Δεν υπόσχεται να διορθώσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει κανείς με το δέρμα του. Στοχεύει σε μία πιο ολιστική θεώρηση της ομορφιάς, με φόρμουλες προϊόντων που επικεντρώνονται στην ενυδάτωση και την καλή υγεία της επιδερμίδας. Η Pamela Anderson, γνωστή εδώ και χρόνια για την ακτιβιστική της δράση, είναι μία εξαιρετική επιλογή για τη νέα ιδιοκτησία του brand.

 

 

Μπορεί δικαίως να έχουμε “βαρεθεί” από τα τόσο brands ομορφιάς, αλλά είναι υπέροχο να βλέπουμε κάτι διαφορετικό και πιο αληθινό. Η Pamela χρησιμοποιεί τα προϊόντα εδώ και έξι μήνες και μας δείχνει το αποτέλεσμά τους ατόφιο. Πραγματοποιεί εμφανίσεις σε οποιαδήποτε περίσταση με το καλύτερο όπλο από όλα. Το υγιές και προσεγμένο δέρμα, τη φυσική ομορφιά που έχουμε ο καθένας από εμάς. Stay tuned γιατί την άνοιξη θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες επίσημες δημιουργίες της.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.