Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Natalie Portman ανατρέπει τα δεδομένα του ποδοσφαίρου

Η Natalie Portman ανατρέπει τα δεδομένα του ποδοσφαίρου

Natalie Portman

Η ηθοποιός Natalie Portman γίνεται co-funder στην Angel City FC και εύχεται να φέρει κάτι διαφορετικό στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

 

Κάθε χρόνο βλέπουμε όλο και περισσότερες επώνυμες να ασχολούνται με διαφορετικά projects, ιδρύοντας τα δικά τους brands. Βλέποντας τη Natalie Portman να ετοιμάζει το επόμενο επιχειρηματικό της πλάνο, ευχόμασταν να μην είναι ακόμα ένα beauty brand. Έτσι και έγινε! Η ηθοποιός έκανε την ανατροπή-έκπληξη και έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα. Έγινε co-funder στην Angel City FC, μία γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα γεμάτη ταλέντο, έτοιμη για την επιτυχία. Η ηθοποιός πάντα μαχόταν για μία ίση αντιμετώπιση των γυναικών και τώρα θέλει να συνεχίσει πιο έμπρακτα των αγώνα της.

 

 

Βλέποντας τον γιο της να θαυμάζει και γυναίκες αθλήτριες, θέλησε να ενισχύσει τις γυναίκες του ποδοσφαίρου. Στοχεύει στην αλλαγή της κουλτούρας μας. Έτσι, η Natalie Portman σύστησε ξανά στον κόσμο του ποδοσφαίρου τη γυναικεία ομάδα, πιο αποφασισμένη από ποτέ για το όραμά της. Η κίνησή της αγκαλιάστηκε πολύ θετικά! Uzo Aduba, Lilly Singh, America Ferrera, Jennifer Garner, Jessica Chastain και Eva Longoria απέκτησαν μετοχές της ομάδας και συνέβαλαν και αυτές. Η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό των αθλητριών και προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζουν όσο οι άντρες ποδοσφαιριστές. Όνειρό της είναι να δώσει στο γυναικείο ποδόσφαιρο την ίδια αξία με το αντρικό.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.