Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Queen B θα τραγουδήσει στα φετινά Oscars

Η Queen B θα τραγουδήσει στα φετινά Oscars

Queen B

Η Queen B όχι μόνο διεκδικεί το Oscar Καλύτερου Τραγουδιού, αλλά πρόκειται και να τραγουδήσει στα φετινά Βραβεία.

 

It’s official! Η Queen B θα είναι μία από τις καλεσμένες, που θα ερμηνεύσουν στα φετινά Oscars. Τον περασμένο μήνα, η Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε ότι η Beyoncé είναι υποψήφια για το πρώτο της Oscar. Από τότε άρχισαν οι φήμες για μία ζωντανή εμφάνισή της στην τελετή, κάτι που θέλουν πάρα πολύ οι fans. Από χθες το βράδυ, η εμφάνισή της είναι επίσημη και μας κάνει να αγωνιούμε όλο και περισσότερο για τα φετινά Oscars. Μία στιγμή που περίμεναμε πολύ και σίγουρα αξίζει στη Βασίλισσα Bey. 

 

 

Η Queen B θα ερμηνεύσει το Be Alive από την ταινία King Richard, η οποία είναι υποψήφια ως καλύτερη ταινία της χρονιάς. Εκτός από την Beyoncé, οι Billie Eilish και Finneas θα ερμηνεύσουν το συγκλονιστικό No time to die από την ομώνυμη ταινία του James Bond. Οι Reba McEntire και Sebastián Yatra θα τραγουδήσουν, επίσης, τα αντίστοιχα τραγούδια τους. Somehow You Do από το Four Good Days και Dos Oruguitas από το Encanto. Ποιο τραγούδι πιστεύετε ότι αξίζει το χρυσό αγαλματίδιο;

 

 

Τα φετινά Oscars θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 27 Μαρτίου. Η μεγάλη νύχτα του κινηματογράφου έφτασε σχεδόν!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.