Home / Beauty  / Η L’Oréal ανακοίνωσε την beauty συνεργασία της με τη Miu Miu

Η L’Oréal ανακοίνωσε την beauty συνεργασία της με τη Miu Miu

Η L'Oréal
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με την Prada, ο όμιλος L’Oréal Luxe ανακοινώνει τη συνεργασία του με το άλλο brand της Miucia Prada, τη Miu Miu!

 

Μετά την Prada, η L’Oréal πρόκειται να αναδιαμορφώσει τον beauty κόσμο της Miu Miu,.σκοπεύοντας να την τοποθετήσει ψηλά στη λίστα με τα κορυφαία cosmetics brands. Πρώτος στόχος του ομίλου είναι να ανανεώσει τη συλλογή αρωμάτων της Miu Miu, τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2025.

 

Ο Cyril Chapuy, CEO της L’Oréal Luxe ανέφερε ότι: “Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δημιουργήσει.με επιτυχία μια πολύ ισχυρή συνεργασία με την Prada. Είμαστε πλέον ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Miu Miu και απελευθερώνουμε μαζί τις εξαιρετικές δυνατότητές της στον κόσμο του beauty. Με τη μοναδική θέση της, που τροφοδοτείται από απεριόριστη δημιουργικότητα και πειραματισμό,.η Miu Miu θα συμπληρώσει τέλεια τις συνεργασίες των εμβληματικών επωνυμιών της L’Oréal Luxe και θα ενισχύσει την παγκόσμια θέση μας στον τομέα των αρωμάτων”.

 

Παράλληλα, η Benedetta Petruzzo, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Miu Miu σχολιάζει:.“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτήν τη συνεργασία με έναν ξεχωριστό και κορυφαίο beauty brand όπως η L’Oréal. Αυτό το νέο κεφάλαιο θα διατηρήσει την ανάπτυξη της Miu Miu και θα βοηθήσει στην περαιτέρω αξιοποίηση.των δυνατοτήτων του brand στον τομέα του beauty”.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada