Home / Beauty  / Η Kim Kardashian επιστρέφει και επίσημα στον κόσμο του μακιγιάζ

Η Kim Kardashian επιστρέφει και επίσημα στον κόσμο του μακιγιάζ

Η Kim Kardashian
Η Kim Kardashian επιστρέφει και επίσημα στον κόσμο του μακιγιάζ με το Skkn by Kim Makeup.

 

Μόδα, περιποίηση προσώπου, design και μακιγιάζ. Υπάρχει, άραγε, κάποιος τομέας που η Kim Kardashian έχει αποκλείσει από τα επιχειρηματικά της πλάνα; Για μία ακόμα φορά, η Kim κάνει τον γύρω του διαδικτύου χάρη στις επιχειρηματικές της κινήσεις,.αποδεικνύοντας το ταλέντο που έχει στο multitasking. Πριν από λίγες ημέρες, η Kim Kardashian αποκάλυψε την επιστροφή της στον κόσμο του μακιγιάζ,.συστήνοντάς μας το brand Skkn by Kim Makeup.

 

 

 

Το 2022 αποφάσισε να κλείσει τα πρώτα της beauty brands, KKW Beauty και KKW Fragrance, αντικαθιστώντας τα λίγο αργότερα με την επωνυμία Skkn by Kim. Σύμφωνα με την επιχειρηματία, το Skkn γεννήθηκε από το πάθος της για την ομορφιά και είναι εμπνευσμένο από τα μυστικά.που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η Kim Kardashian δημιούργησε το Skkn by Kim προκειμένου να προσφέρει μία premium.σειρά από skincare προϊόντα, τα οποία θα είναι προσιτά σε όλους. Στόχος της Kim είναι να επαναπροσδιορίσει τα beauty standards, να παλέψει για τη συμπερίληψη,.αλλά και να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της.

 

Πατώντας πάνω σε αυτές τις αξίες, η επιχειρηματίας κυκλοφορεί μία νέα make up συλλογή,.δίνοντάς την την ονομασία THE NEW NEAUTRALS”. Η THE NEW NEAUTRALS” είναι εμπνευσμένη από τα εμβληματικά smokey eyes και nude lips της Κim Kardashian,.με τη συλλογή να αποτελείται από μία παλέτα σκιών, κραγιόν και μολύβια χειλιών.

 

 

Η διαφορά μεταξύ αυτής της σειράς και της KKW Beauty είναι ότι όλες οι συλλογές θα είναι οι πιο εκπληκτικές, από άποψη ποιότητας και φόρμουλας, ενώ παράλληλα θα είναι όλες κλασικές και nude, στοιχεία που θα κάνουν την επιδερμίδα μας να φαίνεται στα καλύτερά της. Τα Skkn by Kim ξεκινούν από την περιποίηση του δέρματος, έπειτα εξελίσσονται σε καλλυντικά και μετά θα φτάσουν να περιλαμβάνουν οποιοδήποτε προϊόν, που τοποθετούμε στο σώμα και στο πρόσωπό μας.”Κim Kardashian 

 

Αναφέροντας αυτά σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κim Kardashian μάς προϊδεάζει για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει για το μέλλον, με μερικές από αυτές να είναι η κυκλοφορία αρωμάτων και foundation.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada