Home / Beauty  / Εσύ θα δοκίμαζες το skin fasting;

Εσύ θα δοκίμαζες το skin fasting;

skin fasting

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τον όρο skin fasting και να τον εφαρμόσεις και στη δική σου επιδερμίδα;.Δες παρακάτω γιατί!

 

Πολλές από εμάς έχουν δημιουργήσει μια ποικίλα και χρονοβόρα skin care ρουτίνα, την οποία συνθέτουν πολλά βήματα και πολλά προϊόντα. Στον αντίποδα υπάρχει η less is more φιλοσοφία. Υποστηρίζει τον μινιμαλισμό στην περιποίηση του δέρματος, με λίγα και σωστά βήματα. Ωστόσο, έχοντας μελετήσει και τις δύο περιπτώσεις πρέπει να τονίσουμε ότι οι ανάγκες κάθε δέρματος και οι επιθυμίες κάθε γυναίκας είναι διαφορετικές, οπότε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Πριν λίγο καιρό εισέβαλε ο όρος skin fasting, ο οποίος μας προτείνει να υιοθετήσουμε μία διαλειμματική νηστεία για το δέρμα μας. Να κάνουμε ένα break στην ουσία.

 

 

Ακόμα και αν το δέρμα σου έχει ανάγκη από όλα αυτά τα προϊόντα πρέπει κάποια στιγμή να υποβληθεί σε μία αποτοξίνωση και να κάνει ένα διάλειμμα. Ο όρος skin fasting μάς καλεί να δώσουμε χρόνο στην επιδερμίδα μας να αναπνεύσει, να ξεκουραστεί και να ρυθμιστεί ξανά. Αυτή η νηστεία, αυτό το διάλειμμα, θα βοηθήσει το δέρμα να χτίσει ξανά το προστατευτικό του κλοιό, να ανακάμψει πραγματικά. Παράλληλα, θα καταφέρεις και εσύ να δεις αν η ρουτίνα περιποίησης σου έχει όντως αποτέλεσμα και διάρκεια.

 

Όπως είναι φυσικό το skin fasting είναι διαφορετικό για κάθε άτομο. Ξεκίνα τη διαδικασία και βλέποντας την αντίδραση του δέρματος σου θα δεις για πόσο καιρό το χρειάζεσαι και αν έχει αποτέλεσμα σε εσένα. Πολύ σημαντικό είναι, όμως, να μην παραλείψεις τα τρία σημαντικά βήματα, τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία. Αυτά τα steps δεν υπάγονται στην κατηγορία της νηστείας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.